luni, 25 octombrie 2010

La Vie En Rose si Saframyl de la 3Chenes


3Chenes Saframyl

La Vie En Rose
Des Yeux Qui Font Baisser Les Miens
Un Rire Qui Se Perd Sur Sa Bouche

Intr-o lume atat de grabita si care parca nu mai are timp nici sa respire, daramite sa se odihneasca si sa se relaxeze, nu e de mirare ca multi dintre noi suntem deprimati sau chiar suferim de depresii mai usoare sau de gravitate mai mare.
In natura gasim numeroase solutii pentru tratarea eficienta a deprimarii si depresiilor: folosirea uleiurilor esentiale de lavanda, portocala, iasomie, busuioc, musetel, consumarea produselor bogate in acizi omega 3, cum ar fi pestele gras (somon, sardina), precum si nucile, varza, uleiul de in sau rapita. O alta solutie ar fi luarea capsulelor cu omega-3. O planta recunoscuta pentru tratarea depresiilor usoare este Sunatoarea. De asemenea, este indicat sa stati macar cate 30 de minute la soare in fiecare zi sau, in zilele noroase de iarna, sa faceti o plimbare de 30 de minute. Extrem de indicata si benefica pentru psihic este si adoptarea unui animal: caine, pisica, etc.
Dar daca vi se pare prea dificil sa faceti lucrurile enumerate mai sus, Laboratoarele 3Chenes din Franta au scos pe piata primul anti-depresiv natural: Saframyl, care este extrem de eficient si extrem de usor de utilizat (1 tableta pe zi inainte de micul dejun)..
Primul anti-depresiv natural dovedit clinic, Saframyl va ajuta sa luptati impotriva deprimarii si depresiilor datorita triplei sale actiuni asupra neuromediatorilor bunei dispozitii, Serotonina. Acesta contine L-Tryptophan (un aminoacid), care favorizeaza producerea de serotonina, favorizeaza somnul si inlatura depresia; Satiereal® (ingredient activ patentat pe baza de sofron), care are efect anti-depresiv similar fluoxetinei (Prozac®) si Vitamina B6, care mentine echilibrul psihic.
Eficacitatea sa este dovedita clinic: 100% dintre pacienti nu se mai simt deprimati dupa 14 zile. Fara a deveni dependenti si fara efecte secundare observate.
Produsul este disponibil in farmaciile partenere:

ONLINE :
http://www.farmaciastejara.ro/saframyl-comprimate-p-3696.html


http://www.centrofarm.ro/ccA1559532_039X010557/detalii_produs/3chenes---Saframyl---Anti-depresiv-Natural-X-14cps.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu