vineri, 22 octombrie 2010

PARTICIPANTI PHYTO PARTEA A DOUA

Anisoara - Tulcea

Dorința de performanță în activitățile zilnice, programul supraîncărcat, şi deci de stilul de viață agitat al omului modern, îi suprasolicită organismul care se revoltă, devenind slăbit: apare surmenajul, apare stresul, şi chiar, mai rău, apar bolile. Iar atunci când organismul este slăbit « se răzbună » în primul rând pe părul nostru : îşi pierde stralucirea, începe să cadă, iar sebumul şi mătreața se manifestă din belşug.

Din fericire, experții din laboratoarele Phyto, au creat Phytopolleine care să se lupte pentru noi cu aceste neajunsuri ale scalpului. Fiind un produs organic, alcătuit din darurile naturii- plantele aromatice-, Phytopolleine alintă, stimulează scalpul şi îi redă totodată echilibrul necesar însănătoşirii. De aceea, este potrivit atât pentru părul gras şi cel uscat cât şi pentru cel care se confruntă cu mătreață.  Conținutul extrem de ridicat de ingrediente vegetale – 72% uleiuri esențiale din plante atent selecționate (rozmarin, eucalipt, lămâie, chiparos), face din acest produs un unicat, el neconținând produse chimice agresive.  Fiind foarte concentrat, el se prezintă într-o dragălaşă sticluță de 25 ml, dar care cântăreşte de fapt 1750 gr. de plante. De asemenea, pentru că se aplică doar pe scalp în cantități mici o dată pe saptămână, ne promite că nu va trebui să-l cumpărăm prea des, aşa cum am fi tentați să credem.
Aşadar, Phytopolleine este dovada că tradiția de a folosi plantele aromatice, atât de prezentă în vechile civilizații, nu a disparut şi că natura poate avea grijă de părul nostru…în stare pură.



Oana - Bucuresti 
V-ati saturat de glumele de genul "Vai draga, ti-a nins pe umeri?"..V-ati saturat de senzatia de scalp uscat sau de cea de mancarime? Ati incercat absolut toate leacurile babesti, dar si produsele new- tech din farmacii? Nimic nu a dat rezultate? Ei bine zilele tale de stress si griji s-au incheiat. Phytopolleine este un produs de echilibrare pe care daca il utilizezi inainte de samponare, vei observa ca scalpul tau va scapa de problemele seboreice, de senzatia de uscaciune sau de matreata. Poate fi utilizat de-asemenea si ca tratament de fond in cazul parului devitalizat.
       L-as putea numi produs bio avand in compozitie 72% uleiuri esentiale, obtinute din flori, frunze, scoarta sau radacini ale unor plante aromatice vestite inca din antichitate pentru proprietatile lor antiseptice, antiinflamatoare, stimulatoare sau cicatrizante. Nu e deci de mirare ca Ginghis Han nu s-a oprit in timpul luptelor pentru a se scarpina in cap, sau ca regina Cleopatra nu purta pe umeri urme de matreata in loc de nestemate. Acum sa nu credeti doamne fereste ca sunt puse tot felul de plante pe care le-ar putea procura si bunicile voastre, sau ca sunt fierte in vreun cazan de sapun. NU. Specialistii selecteaza doar acele parti ale plantei ce sunt cele mai bogate in principii active, randamentul procesului de extractie fiind foarte mic ( din 100 de grame de plante uscate se obtin 0,5-2 g de uleiuri esentiale). Din rozmarin se extrage un ulei minunat ce stimuleaza circulatia si calmeaza iritatia; din eucalipt unul ce este calmant, astrigent si stimulant oferindu-va un sentiment de prospetime. Aveti nevoie de un ulei aromatic si stimulant in acelasi timp? Nimic mai simplu. Alegeti uleiul de Chiparos, ce in plus va scapa si de matreata prin proprietatile sale dezinfectante. Uleiul de lamaie, obtinut direct din coaja fructelor, are efecte de improspatare si tonifiere.
      Phytopolleine este produs recomandat pentru a va trata parul slabit in urma unor boli, daca suferiti de surmenaj si stress, sau daca aveti pur si simplu scalpul gras, daca va surprindeti ocazional scarpinandu-va in cap sau daca aveti matreata. De retinut este ca nu trebuie utilizat cu 24 de ore inainte de vopsirea sau decolorarea parului. Pentru a da rezultate optime trebuie utilizat o data pe saptamana timp de cel putin 4 luni. Se aplica cu cel putin jumatate de ora inainte de a va spala pe cap,fiind recomandat a fi lasat sa actioneze timp de cateva ore. Se aplica pe parul uscat, masand usor scalpul pentru o distrinuibre uniforma a produsului. Apoi parul se spala cu un sampon neutru.



CRISTINA 








    Sunt mereu in cautarea samponului ori tratamentului ideal pentru parul si scalpul meu, caci podoaba mea capilara imi da mari batai de cap! Ba se ingrasa mult prea repede, ba imi apare matreata, ca apoi sa imi dispara, ba ma confrunt cu pierderea firelor de par. Recunosc, o parte din vina o am si eu, caci dieta mea nu e cea mai sanatoasa, iar stresul e ”aliatul” meu de zi cu zi. Sampoanele ori tratamentele din comert fac orice, numai ce promit pe eticheta nu! Alti bani cheltuiti, alte tratamente experimentate pe parul meu, si in cele din urma esuate.  Iar ca o alternativa pentru chimicalele din comert, eu caut intotdeauna leacuri  babesti, insa cel care sa functioneze si in cazul parului meu, nu l-am gasit.
   Recent mi-a astras atentia Phytopolleine, un produs numai bun pentru parul meu cu tendinte seboreice si matreata, insa la fel de bine isi face treaba si in cazul parului uscat! Sticluta de 25 ml de produs are in compozitie un procent de 72% de uleiuri esentiale, folosite  cu brio de populatii intregi de sute de ani,  lucru cu care ma ispiteste si mai mult! Printre ele se numara uleiul de eucalipt si rozmarin, ambele cu proprietati calmante;  uleiul de chiparos e indicat in cazul in care  ai  matreata  (i am the one!), iar uleiul de lamaie are o actiune de improspatare si tonifiere (sper  ca produsul sa miroase la fel!).
   Nu  stiu daca o singura sticluta va fi suficienta  pentru un tratament de minim 4 luni (asa cum e indicat), timp in care aplicam produsul 1 data pe saptamana cu cel putin 30 de minute inaintea samponarii parului. Insa stiu sigur ca de Craciun ma voi autocadorisi cu Phytopolleine ¡


Alexandra - Focsani 







Filozofia Phyto a fost intotdeauna una de a face produse eco-friendly care sa nu polueze spatiul verde.In caz ca ai de gand sa urmezi curentul bio,  Phyto este un brand de produse a ingrijirii parului la care merita sa te uiti.
Produsul
Elixirul universal Phytopolleine este 100% natural.Este creat din uleiuri esentiale(lamaie,rozmarin,salvie,chiparos combinat cu ulei din germeni de porumb) si placenta verde. Phytopolline  are un parfum puternic , foarte revigorant pentru un scalp care are probleme cu mancarimea.In loc de a folosi diverse metode babesti sau produse promovate excesiv  care ar putea sa inrauteaca situatia  folosirea elixirului Phytopolleine o data sau de 2 ori pe saptamana v-a duce la rezolvarea  problemei.
Phytopolleine este potrivit pentru un scalp gras,uscat sau pentru unul care se confrunta cu matreata.Ingredinetele componente ii permit sa gaseasca sursa neplacerii pentru scalp si sa o resolve intr-un timp scurt.Pe termen lung va ajuta parul sa capete luciu  si va oferi desime parului fragil sau degradat de la procedeele chimice suferite.
Ambalajul
Din moment ce Phyto produce produse de ingrijire a parului naturale,  ei folosesc un ambalaj special pentru a fi siguri ca produsul ramane proaspat.Elixirul universal stimulant pentru scalp Phytopolleine este ambalat intr-o flacon mic de sticla care este 100% reciclabil.

In final ,Phytopolleine este un produs bun pentru mentinerea unui scalp sanatos.Nu ar trebui folosit inainte de nici un tratament pentru colorarea parului.Este  benefic in locul unor sampoane dure anti-matreata care pot sa iti faca scalpul  sa  se prezinte intr-o conditie mai buna, dar sa usuce restul parului.Fiind prietenos cu mediul si natural este un mare plus de-asemenea.

Conditia parului reflecta respectul pe care il ai de sine,grija pe care ti-o acorzi  dar,in acelasi timp si starea ta interioara.Stresul cotidian si o alimentatie nesanatoasa duc la degraderea si caderea acestuia. In concluzie parul este un element fragil ,o componenta a imaginii noastre exterioare  de care trebuie sa avem grija.  

 Catalina - Bucuresti
"Dragul meu iubit, 

Te informez cu drag ca voi participa la acest concurs cu bunatati tocmai pentru ca dragostea ce ti-o port, este una imensa. 
Ti-aduci aminte cum zilele astea, tu , (partial ) interesat de ( monologul) dialogul ce-l purtam pe marginea acestui concurs, m-ai intrebat "Ce concurs?ce sampon? IAR produse pentru tine??" Eh , simt nevoia ca acum, dupa cateva zile de gandire sa-mi exprim nemultumirea referitoare la reactia ta. 
Nu ti-am oferit eu mereu, de buna voie si (plictisita) nesilita de nimeni, sampoanele mele? Nu la tine ajungeau, inevitabil si indiscutabil, ca o urmare fireasca a lucrurilor? Stiu ca dupa aceea trebuia sa mergi cu mine sa luam altul, mai (scump )eficient dar toate astea, tot pentru tine le faceam.; pentru momentele cand imi atingeai parul matasos, pentru zilele cand el imi stralucea si tu observai (mai rar). . ..
 Mereu te-am rugat politicos (santajat sentimental) sa cautam impreuna, produse eficiente care sa ni se potriveasca amandurora (mai mult mie). Asa ca, dragul meu, daca vei citi ce-ti scriu aici, vei intelege cat de utila ne va fi achizitionarea lui Phytopolleine. El este un produs botanic de echilibrare, pentru scalpul cu probleme seboreice, uscat sau cu matreata, care se aplica inaintea samponarii.
 Contine 72% uleiuri esentiale : de rozmarin, eucalipt, lamaie si chiparos. Fiecare ulei in parte, avand proprietati, cunoscute inca din secole indepartate: stimulatoare, de calmare a iritatiilor, dezinfectare si combatere eficienta a matretii.. De altfel, mai contine si 28% uleiuri din germeni de porumb care  stimuleaza bulbul pilos si il fortifica.
Eu cred ca ai avea nevoie sa utilizezi un astfel de produs, mai ales ca este recomandat pentru tratarea parului slabit in cursul unor perioade de stres (nu datorate mie, bineinteles), boli (nu pentru ca ti-as gati prost, bineinteles again) pentru scalpul gras (de-ar fi fost bun si pentru burtica...nu ne-ar fi ajuns cei 25 de ml pe care ii are miracolul acesta )si nu in ultimul rand pentru matreata, de care mama ta ma face atenta de fiecare data cand o vizitam. Si inca un lucru care te va convinge ca e usor de folosit si merita de luat acasa cu noi, este acela ca nu va trebui sa ti-l aplici decat o data pe saptamana timp de 4 luni, iar duminica inainte de meci cu 30 de minute vei avea timp sa ti-l aplici fara probleme,cat timp eu iti aduc o bere rece din frigider. 
In incheiere , sper ca vei intelege si pe viitor munca de "cercetare" imperios necesara + banii aferenti acestor cercetari amanuntite pe care le intreprind pe net, in magazine, in farmacii, alaturi de celalalte (obsedate) iubite devotate care au grija de sanatatea parului vostru si nu numai."



Alexandra - Falticeni 






Sa fie PHYTOPOLLEINE sau mai degraba o potiune magica? Cand aud cuvantul potiune, deja imaginatia imi zboara la o vrajitoare cu palarie cu tugui si ciocate negre invartind intr-un cazanel cu un lichid in fierbere…imi pare rau,nu ma pot abtine. Acest ulei nu e preparat de nicio vrajitoare, ci si mai bine, de specialisti in domeniul cosmeticii, care au adunat cele mai bune si mai benefice plante si le-au pus pe toate in acest ser, micut dar super concentrat: Uleiul de rozmarin, uleiul de eucalipt, Uleiul de Chiparos, uleiul de salvie( care trebuie sa mentionez, ajuta la stimularea cresterii parului! Pentru o inebunita dupa parul lung ca mine e cel mai important atuu) sau Uleiul de coaja de lamaie sunt cateva dintre uleiurile care se regasesc in acest concentrat, totul in sticluta de 25 ml, sau mai bine spus, 1750 g. de plante proaspete. As simti ca am o intreaga colectie de plante in propria baie!

Un adevarat elixir, ce mai!


Acum sa trecem la efecte. Avem potiunea, dar ce facem cu ea?
O potiune care se respecta, face exact ceea ce spune. Poate ca nu ne va face cosite blonde si lungi ca ale lui Rapunzel, dar promite sa se adapteze oricarui tip de par, cautand problema si evident, o si rezolva. Fie ca e vorba de par gras, cu matreata, par uscat, deteriorat, scuame (acea matreata uscata) PHYTOPOLLEINE ne promite sa ne vina in ajutor in a obtine un par ingrijit, sanatos si lucios. Pentru ca....stiti voi...,,nu exista par urat, ci doar par prost ingrijit”

Iuliana - Bucuresti
M-a tentat mult de tot si inscrierea la concursul Phyto pentru ca incercand sa ma documentez despre Phytopolleine am ramas efectiv surprinsa de review-uri. Primul instict a fost, ce nume ciudat, Polleine, suna a poleiala... Acum aud vocea barbatului din reclamele la cartile Adevarul - "Trrrrrrrrebuie sa le ai!"

Din cate am citit, este un elixir universal, care promite sa rezolve cam toate problemele "bad hair day" pe care le poate avea si o femeie si un barbat. Tot citind despre cui se adreseaza elxirul, am inceput sa ma incadrez in aproape jumatate dintre categorii, observand ca in restul se cam incadreaza sotul meu. Eu, am parul slabit, scalpul cu tendinta de ingrasare si din cauza asta imi si cade ( cred ca stiu cum se simte cateaua mea cand naparleste, vara, si adun ghemotoace de blana de prin casa...pe perna si pe haine se aduna tot parul meu...si locul lui nu este acolo, corect?). El, probleme cu matreata, scalp cu mancarimi, tendinta de ingrasare. Am ramas "Wow", putem sa il folosim amandoi? Chiar exista un elixir universal pentru par? Trebuie sa fie pe undeva "scrisul cu litere mici". Tot incercand tot felul de produse si profesionale, si de farmacie, si de supermarket, am inceput sa fiu cam sceptica atunci cand vine vorba de promisiuni.Si mi-am continuat cercetarile.
Asa am aflat ca Phytopolleine este 100% natural, ca vine intr-un recipient 100% reciclabil ( de-as vedea mai multe companii care fac asta, nu doar arunca tone si tone de plastic si alte substante nereciclabile pe piata, doar de dragul ambalajului "apetisant") Dupa ce am gasit si informatia asta, am inceput sa ma gandesc ca poate ar merita sa fie schimbat numele din Phyto in FiloPhyto.
Uleiurile esentiale din compozitie nu pot decat sa-mi sporeasca dorinta de a achizitiona si incerca produsul:cajeput, lamaie, rozmarin, salvie, chiparos ( chiparosul o sa imi aduca mereu un zambet pe buze;cand era mica, eu credeam ca zanele au casa in chiparosi, imi placea mult cum suna ). Stiam deja de proprietatile rozmarinului, salviei si lamaii, extracte necesare pentru un par pretios, cu proprietati antiseptice si revitalizante, mi-am preparat destule masti de par cu uleiuri. Despre cajeput m-am interesat si aparent pe langa proprietatile anti-inflamatoare, trateaza si durerile de cap, poate trata secretiile nazale rezultate din rinite si sinuzite si este si decongestionant bronsic. Adica poti sa iti tratezi scalpul si te bucuri si de extra-bonusuri. Chiparosul ajuta si el sa ai un scalp mai sanatos si un par ca de zana, prin efecte anti-matreata si anti-sebum.

Asadar, Phytopolleine promite multe, pentru toate scalpurile, iar din cate review-uri am citit pana acum, se si tine de promisiuni. Sunt putine companii care chiar folosesc uleiuri esentiale obtinute natural, iar in acelasi timp sa se si ingrijeasca de prezervarea naturii.



CATALINA - Bucuresti

"Dragul meu iubit, 

Te informez cu drag ca voi participa la acest concurs cu bunatati tocmai pentru ca dragostea ce ti-o port, este una imensa. 
Ti-aduci aminte cum zilele astea, tu , (partial ) interesat de ( monologul) dialogul ce-l purtam pe marginea acestui concurs, m-ai intrebat "Ce concurs?ce sampon? IAR produse pentru tine??" Eh , simt nevoia ca acum, dupa cateva zile de gandire sa-mi exprim nemultumirea referitoare la reactia ta. 
Nu ti-am oferit eu mereu, de buna voie si (plictisita) nesilita de nimeni, sampoanele mele? Nu la tine ajungeau, inevitabil si indiscutabil, ca o urmare fireasca a lucrurilor? Stiu ca dupa aceea trebuia sa mergi cu mine sa luam altul, mai (scump )eficient dar toate astea, tot pentru tine le faceam.; pentru momentele cand imi atingeai parul matasos, pentru zilele cand el imi stralucea si tu observai (mai rar). . ..
 Mereu te-am rugat politicos (santajat sentimental) sa cautam impreuna, produse eficiente care sa ni se potriveasca amandurora (mai mult mie). Asa ca, dragul meu, daca vei citi ce-ti scriu aici, vei intelege cat de utila ne va fi achizitionarea lui Phytopolleine. El este un produs botanic de echilibrare, pentru scalpul cu probleme seboreice, uscat sau cu matreata, care se aplica inaintea samponarii.
 Contine 72% uleiuri esentiale : de rozmarin, eucalipt, lamaie si chiparos. Fiecare ulei in parte, avand proprietati, cunoscute inca din secole indepartate: stimulatoare, de calmare a iritatiilor, dezinfectare si combatere eficienta a matretii.. De altfel, mai contine si 28% uleiuri din germeni de porumb care  stimuleaza bulbul pilos si il fortifica.
Eu cred ca ai avea nevoie sa utilizezi un astfel de produs, mai ales ca este recomandat pentru tratarea parului slabit in cursul unor perioade de stres (nu datorate mie, bineinteles), boli (nu pentru ca ti-as gati prost, bineinteles again) pentru scalpul gras (de-ar fi fost bun si pentru burtica...nu ne-ar fi ajuns cei 25 de ml pe care ii are miracolul acesta )si nu in ultimul rand pentru matreata, de care mama ta ma face atenta de fiecare data cand o vizitam. Si inca un lucru care te va convinge ca e usor de folosit si merita de luat acasa cu noi, este acela ca nu va trebui sa ti-l aplici decat o data pe saptamana timp de 4 luni, iar duminica inainte de meci cu 30 de minute vei avea timp sa ti-l aplici fara probleme,cat timp eu iti aduc o bere rece din frigider. 
In incheiere , sper ca vei intelege si pe viitor munca de "cercetare" imperios necesara + banii aferenti acestor cercetari amanuntite pe care le intreprind pe net, in magazine, in farmacii, alaturi de celalalte (obsedate) iubite devotate care au grija de sanatatea parului vostru si nu numai."

Carmen - Galati



Buna!

Am tot citit despre  acest tratament/ ulei  / elixir  si pare a fi super bun.

Ingredientele cred ca sunt miraculoase, caci am tot citit beneficiile fiecarui ulei din plante, mi-am cumparat vreo 2 -3 carti in speranta ca voi prinde informatiile din zbor si le voi aplica. Mie imi place sa fac masaj si cand pot il  ofer celor apropiati cu combinatii diverse intre uleiul de masline si alte uleiuri potrivitre masajului.

Insa chiar si in cele mai banale masaje , fie ele ale spatelui ori ale scalpului nu poti pur si simplu sa amesteci cateva uleiuri si sa le arunci pe piele. Trebuie analizat ce ii face bine omului, ce il doare, ce isi doreste( pe plan scurt, de ex relaxare ori sa elimine o durere de cap).
Mix-ul prezent in uleiul de la Phytopolleine  pare a oferi scalpului in soi de abonament la spa, unde tot ce trebuie sa faca este sa se relaxeze si sa se bucure de tratament.

Mersi frumos ca macar stiu ca exista o astfel de bucurie ptr par si pielea capului. Momentan in orasul meu nu se gaseste dar  e in regula cu prima ocazie o sa o caut intr-unul din orasele in care produsul e prezent .
Ioana - Bucuresti
V-ati saturat de glumele de genul "Vai draga, ti-a nins pe umeri?"..V-ati saturat de senzatia de scalp uscat sau de cea de mancarime? Ati incercat absolut toate leacurile babesti, dar si produsele new- tech din farmacii? Nimic nu a dat rezultate? Ei bine zilele tale de stress si griji s-au incheiat. Phytopolleine este un produs de echilibrare pe care daca il utilizezi inainte de samponare, vei observa ca scalpul tau va scapa de problemele seboreice, de senzatia de uscaciune sau de matreata. Poate fi utilizat de-asemenea si ca tratament de fond in cazul parului devitalizat.
       L-as putea numi produs bio avand in compozitie 72% uleiuri esentiale, obtinute din flori, frunze, scoarta sau radacini ale unor plante aromatice vestite inca din antichitate pentru proprietatile lor antiseptice, antiinflamatoare, stimulatoare sau cicatrizante. Nu e deci de mirare ca Ginghis Han nu s-a oprit in timpul luptelor pentru a se scarpina in cap, sau ca regina Cleopatra nu purta pe umeri urme de matreata in loc de nestemate. Acum sa nu credeti doamne fereste ca sunt puse tot felul de plante pe care le-ar putea procura si bunicile voastre, sau ca sunt fierte in vreun cazan de sapun. NU. Specialistii selecteaza doar acele parti ale plantei ce sunt cele mai bogate in principii active, randamentul procesului de extractie fiind foarte mic ( din 100 de grame de plante uscate se obtin 0,5-2 g de uleiuri esentiale). Din rozmarin se extrage un ulei minunat ce stimuleaza circulatia si calmeaza iritatia; din eucalipt unul ce este calmant, astrigent si stimulant oferindu-va un sentiment de prospetime. Aveti nevoie de un ulei aromatic si stimulant in acelasi timp? Nimic mai simplu. Alegeti uleiul de Chiparos, ce in plus va scapa si de matreata prin proprietatile sale dezinfectante. Uleiul de lamaie, obtinut direct din coaja fructelor, are efecte de improspatare si tonifiere.
      Phytopolleine este produs recomandat pentru a va trata parul slabit in urma unor boli, daca suferiti de surmenaj si stress, sau daca aveti pur si simplu scalpul gras, daca va surprindeti ocazional scarpinandu-va in cap sau daca aveti matreata. De retinut este ca nu trebuie utilizat cu 24 de ore inainte de vopsirea sau decolorarea parului. Pentru a da rezultate optime trebuie utilizat o data pe saptamana timp de cel putin 4 luni. Se aplica cu cel putin jumatate de ora inainte de a va spala pe cap,fiind recomandat a fi lasat sa actioneze timp de cateva ore. Se aplica pe parul uscat, masand usor scalpul pentru o distrinuibre uniforma a produsului. Apoi parul se spala cu un sampon neutru.
 

Florentina - Braila

A fost odata ca-n povesti
Ca-ntr-o vraja eterna
Din rude mari, imparatesti
O preafrumoasa zana.

Si era una la parinti,
Si perfecta-n toate,
Adorata de multi printi,
Pizmuita de zanele-plante.

Din umbra falnicilor chiparosi,
Ea pasul si-l indreapta
Catre campia unde sfiosi
Lamaii o asteapta.

Privea vrajita cum in zari
Rozmarinul ii surade dulce
Si cum adie pe carari
Un iz de eucalipt rece.

Ii vede azi, ii vede mani,
Astfel dorinta-i gata;
Ei iar, privind de saptamani,
Le cade draga fata.

Cum ea pe coate-si razima
Visand ale ei tample
De dorul lor si inima
Si sufletu-i se imple.

Si pas cu pas pe urma ei
Vin mii de plante minunate,
Prefacandu-se-n ulei
Cu puteri fermecate.

Si cand pe ele se-ntinde drept
Copila să se culce,
Lamaiul i-atinge mainile pe piept,
Eucaliptul i-nchide geana dulce.

Ea ii privea cu un suras,
Ei frematau sub clar de luna...
Chiparosul veni in vis
Rozmarin in par sa-i puna.

Craiasa plantelor vazand
Aceasta mandra uniune
Scoase bagheta magica spunand:
         Phytopolleine

Si zana, plantele minunate
Prefacute in uleiuri fermecate,
Lamaiul, rozmarinul,
Chiparosul si eucaliptul
S-au prefacut intr-un magic elixir...
Ingrijind cosite de zane, fir cu fir...

7 comentarii:

  1. Felicitari fetelor!
    Si mie la fel :D

    RăspundețiȘtergere
  2. SINT MEREU IN CAUTAREA UN UI SAMPON BUN.MEREU AM PROBLEME CU PARUL BA SE INGRASA Mi-a atras atentia Phytopolleine, un produs numai bun pentru parul meu cu tendinte seboreice si matreata, insa la fel de bine isi face treaba si in cazul parului uscat! Sticluta de 25 ml de produs are in compozitie un procent de 72% de uleiuri esentiale, folosite cu brio de populatii intregi de sute de ani, lucru cu care ma ispiteste si mai mult! Printre ele se numara uleiul de eucalipt si rozmarin, ambele cu proprietati calmante; uleiul de chiparos e indicat in cazul in care ai matreata (i am the one!), iar uleiul de lamaie are o actiune de improspatare si tonifiere (sper ca produsul sa miroase la fel!).
    Nu stiu daca o singura sticluta va fi suficienta pentru un tratament de minim 4 luni (asa cum e indicat), timp in care aplicam produsul 1 data pe saptamana cu cel putin 30 de minute inaintea samponarii parului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari si din partea mea si multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  4. Katyna .... sa vezi ce frumuseti de concurs urmeaza . Asta a fost chiar pe sufletul meu ... am primit multe rezumate facute cu "suflet" si m-a incantat

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Pusa ... esti inscrisa in concurs . Iti doresc mult succes si te mai astept pe blog .

    RăspundețiȘtergere
  6. BeautyBazar .... felicitari :))).... YUPEEEEE :D

    RăspundețiȘtergere
  7. As vrea sa te intreb daca ai fi de acord sa acorzi un mini interviu legat de tot ce faci pe blog, pe care sa il postez pe blogul meu..

    RăspundețiȘtergere