vineri, 1 octombrie 2010

Sampoanele Eco.Kid : Curatare si Purifiere


Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt diferite; ele ofera o solutie unica si in totalitate naturala pentru curatarea tuturor tipurilor de piele si par. Utilizarea complexului nostru curatator botanic in produsele noastre creaza o tehnologie care nu mai este disponibila in nici un alt sampon din lume azi. Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt exceptionale pentru par, scalp si pentru planeta! Unul dintre bonusurile importante ale sampoanelor eco.kid Prevent si Prevent Sensitive este acela ca atunci cand copiii le utilizeaza, paduchii vor considera parul lor mai putin atragator datorita complexului nostru curatator botanic cu uleiuri esentiale pure Australiene.
Pentru a crea acest complex curatator botanic cu capacitati de curatare unice am evaluat uleiurile esentiale pure care sunt bogate in terpene si hidrocarburi naturale. Uleiurile esentiale nu sunt trigliceride ca uleiul de masline sau uleiul din samburi de struguri. Sunt esente volatile realizate dintr-un complex fito-chimic. Ele reprezinta esenta chimica cea mai buna a naturii.
Una dintre cele mai obisnuite terpene/hidrocarburi naturale este Uleiul de Eucalipt Australian. Este apreciat atat pentru proprietatile sale terapeutice cat si pentru abilitatile sale de indepartarea a petelor. A fost indelung folosit, atat in culturile antice, cat si in cele moderne, ca medicament, elixir, inhalant, hrana, antiseptic, balsam pentru piele si parfum.Toate aceste atribute, precum si multe altele, se datoreaza, in mare parte, terpenelor si hidrocarburilor care alcatuiesc Uleiul de Eucalipt. Exista 746 de varietati de Eucalipt Australian, toate avand caracteristici unice.
Exista sute de terpene/hidrocarburi naturale continand esente de plante ce se gasesc in flora nativa Australiana, incluzand uleiul de Arbore de Ceai (toate cele 319 varietati)., Uleiul de mirt lemon-scented, uleiul de Chiparos Albastru Australian si Uleiul de citrice indigen. Din aceasta minunata fito-chimie noi am luat ingredientele necesare pentru produsele noastre unice in curatarea parului si pielii. Pe piata din zilele noastre, fiecare sampon cunoscut de noi utilizeaza o actiune detergenta ca metoda principala curatatoare. Aceasta actiune este agresiva pentru substantele nedorite de pe par, dar din nefericire este agresiva si pentru fibra capilara.
Eco.kid este formulat cu un amestec unic de terpene/hidrocarburi care actioneaza ca un curatator solvent impotriva substantelor nedorite de pe par. Pentru ca parul nu este solubil, el ramane practic neatins de catre metoda curatatoare, rezultand un par sanatos, usor de descurcat. Acest proces este foarte similar cu procesul de curatare chimica pentru haine. Fluidele dry-cleaning sunt hidrocarburi sintetice si curata extrem de delicat  imbracamintea, fara a deteriora materialul. Esentele noastre terpene/hidrocarburi sunt 100% derivate in mod natural si nu sufera manevre chimice aditionale inainte sa le includem in formulele noastre. Cand le returnam naturii dupa utilizare, ele sunt bine primite de catre pamant, la fel de natural ca si cum ar fi fost inca in frunza, coaja sau fibra plantei din care provin.
Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive sunt exceptional de eficiente ca si curatatoare naturale impotriva uleiurilor solubile, rasinilor, cerurilor si murdariei… in general, o aplicare este suficienta pentru a curata in profunzime. Toate produsele eco.kid sunt solubile in apa si astfel usor de indepartat. Daca au fost folosite pe par produse sintetice (PVP/VA, PVP, Acryli, Geluri, Spume, sprayuri de par, etc.) inainte de spalarea cu sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive , atunci doua sau mai multe samponari sunt necesare pentru indepartarea acestor substante rezistente de pe par.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu