sâmbătă, 30 octombrie 2010

Mustela Stelatria Gel

Protectie , curatare si calmare de la Mustela !!


Acest produs este destinat pentru curatarea pielii iritate , crapate , a zonelor ce prezinta eruptii . Deosebit de usoara ,   cu o formula non-uscare si cu un PH fiziologic este un produs destinat pentru igiena personala a ta si a bebelusului tau . Calmeaza , curata si protejeaza pielea iritata si zonele intime ale bebelusului tau .


Stelatria Cleansing Gel contine : Bioecolia ( un ingredient patentat , de origine naturala ; implicat in mentinerea florei pielii ) , aloe vera ( calmeaza si catifeleaza ) . 


Mod de utilizare : Folositi zilnic pe zonele iritate ale fetei sau corpului sau pentru igiena personala .Se clateste cu apa . In cazul unor iritatii existente se recomanda asocierea cu Stelatria crema dermoreparatoare . 


SFAT : este un produs excelent pentru curatarea zonei intime a bebelusui tau . In cazul fetitelor , datorita scutecului si a contactului permanent cu enzime si bacterii din urina si fecale ,   se pot instala anumite infectii vulvo-vaginale ce pot fi descoperite foarte tarziu la prima vizita ginecologica . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu