luni, 25 octombrie 2010

Mustela Balsam Reconfortant

A venit vremea rece si odata cu vremea rece bebelusii sunt mai vulnerabili la frig ( datorita sistemului imunitar de aparare imatur ) . Toamna si iarna , bebelusii sunt mai predispusi la virusuri , sunt mai bosumflati , mananca si dorm mai putin . Atunci cand bebelusul tau nu poate dormi , ai face orice sa il linistesti astfel incat sa adoarma la loc !!
Balsamul Calmant Reconfortant este o crema hidratanta cu arome purifiante pentru masajul pectoral . El reda confortul si relaxarea bebelusului tau prin aromaterapie , calmeaza si  hidrateaza datorita untului de shea , extractului de miere ,tei si musetel .
De ce relaxare prin aromaterapie ? Aromacologia ( stiinta care sta la baza terapiei prin arome ) are scopul de a incuraja prin mirosuri si prin stimularea cailor olfactive o serie de senzatii si emotii specifice precum relaxarea , reducerea nivelului de anxietate , fericirea si starea de bine . Aromacologia se refera la actiunea plantelor odorifere simple , parfumurilor , mancarii si a parfumurilor sintetice .



 
Mecanismul de actiune :
1. Inhalare
  2. Transmiterea catre bulbul olfactiv
  3. Actiune directa asupra creierului instictiv => reactie comportamentala =>
RELAXARE
STARE DE BINE
CONFORT
PLACERE
Mustela Balsam Reconfortant are in compozitie o selectie specifica de arome :
- Pin + Rozmarin = > faciliteaza respiratia pentru un confort sporit
- Unt de shea = > hraneste si hidrateaza datorita acidului oleic si a doi acizi grasi esentiali ( Omega 3 si Omega 6 )
- Extract de miere => catifeleaza si calmeaza
- Extract de floare de tei si de musetel => calmeaza + creste rezistenta impotriva virusurilor

Balsamul Mustela se aplica prin masaj . Mamele au stiut dintotdeauna cum sa-si atinga bebelusul cu dragoste , tandrete si cunoastere , astfel incat sa le inlature teama si durerea . Masajul are un rol de a usura mecanic tensiunile musculare si beneficiile lui se bazeaza pe un mecanism endocrin recunoscut . In timpul masajului corpul uman produce hormoni de relaxare , stimulare si euforie . Daca senzatia este placuta atunci organismul uman secreta oxitocina ( hormon al dragostei si al placerii )  .
Oxitocina este responsabila de relaxare , recuperare , asimilare si crestere . Il putem considera un hormon minune deoarece este responsabil de capacitatea umana de a ne atasa si de a iubi , de a ne calma si de a ne relaxa . Calea ideala de a elibera oxitocina este prin atingere .
Balsamul se aplica prin tamponare de 1- 2 ori pe zi pe toracele si spatele bebelusului chiar inainte de somn . Masati cu delicatete pana ce este complet absorbit . Nu UITATI : Vorbiti cu el , priviti-l , ascultati-l , atingeti-l si masati-l pentru a-l linisti si a-l calma .

Acest produs este un produs 100% sigur , utilizabil inca de la nastere ( exceptand prematurii ) . Are ingrediente de origine naturala ( nemodificate genetic ) , fara FTALATI , Fenoxietanol si Parabeni . Este un produs testat sub control dermatologic si pediatric . HIPOALERGENIC

3 comentarii:

  1. Nu are de ce sa nu fie bun si pentru oameni mari . Miroase excelent . Imi iau si eu unul si am sa iti dau feedback ... chiar sunt curioasa ce efect are la adult . Daca este decongestionat si pentru oameni mari atunci este super .... eu una sunt fumatoare si am sa vad imediat cum ma relaxeaza .... Si ca sa pastrez tenta emotionala si senzoriala o sa ii spun prietenului meu sa ma maseze si pe mine :))

    RăspundețiȘtergere