miercuri, 20 octombrie 2010

Sufletul Lierac - Farida Daoud Almadowar



Cumva m-a provocat Ella  , postand despre femei care arata grozav la varste senioare . Cine sunt ele ? Promotoare ale frumosului , noului , trendului .... sunt cele care au scos votul ca si privilegiu al barbatului  si sunt femei care in secolul XX au taiat prin moda la fiecare deceniu cativa centimetrii din lungimea obligatorie a fustei  . Farida Daoud Almadowar este dupa cum am spus sufletul Lierac , cea care sta la carma brandului de 35 ani , inca de la inceputurile sale  . Este un om puternic  care iubeste libertatea , culoarea , uraste comunul , delasarea , stereotipiile , neglijenta si intoleranta . Pasiunile ei : cataramanul si expeditiile navale anglosaxone organizate de fundatia Peter Harrison  . 
 Apropo de frumusete , varsta  si evident LIERAC , Farida declara :  “ In materie de imbatranire trebuie sa ne gandim la riduri dar trebuie sa avem grija si de silueta noastra si de curbe . Este un TOT . Priviti la Sharon Stone sau Jane Fonda - secretul frumusetii lor sta in perfectiunea siluetei si tinuta tonica . Trebuie sa ne schimbam modul de gandire si sa ne focusam nu numai asupra fetei dar si a corpului .La Lierac avem grija de toate ." Uraste sportul si totusi are gambe superbe ( arata grozav in colanti ) . Cum se mentine in forma ????? HHMMMMMM - marea , gradinaritul si evident LIERAC sunt armele ei ! BRAVO 

Un comentariu:

  1. Bonjourica!

    Cu siguranta ca nu astea sunt armele ei!
    Armele ei sunt banii, de aici o viata linistita lipsita de griji si tot de aici tratamentele corporale (si aici ma refer si la metodele non-invazive).... nu cu Lierac ci cu cele profesionale din centrele de infrumusetare (poate Lierac are si linii profesionale, nu stiu).
    Daca mai uraste si sportul...

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere