vineri, 21 mai 2010

Phytodefrisant


Special creat pentru relaxarea si catifelarea parului permanentat sau ondulat natural, balsamul PHYTODEFRISANT combina extracte de Ferula, Coada calului, Salcie si mucilagii din plante.
Aceste extracte actioneaza sinergic pentru a furniza beneficii relaxante naturale, fara conservanti, in acelasi timp protejand firul de par.
In combinatie cu actiunea sa de intindere, formula originala fara alcool rehidrateaza si intareste parul fara a-l incarca sau ingrasa.
PHYTODEFRISANT poate fi folosit dupa fiecare samponare: cu cat este aplicat mai frecvent cu atat parul dumneavoastra va fi mai neted si mai stralucitor.
Mod de utilizare: Utilizati dupa samponare, pe parul foarte bine umezit. Puneti o cantitate de produs in palma si aplicati pe par, cu un pieptene cu dinti lati, pentru a distribui produsul uniform. Relaxeaza parul, suvita cu suvita, incepand de la radacina. Repetati procesul. NU SE CLATESTE. Uscati sau coafati parul.
Unde il gasim :
Pret mediu - 50 RON

9 comentarii:

  1. Adica nu e recomandat sa il folosim zilnic inainte de a iesi din casa,nu?
    Doar dupa spalare inteleg..

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Ella , nu este recomandat sa fie folosit zilnic . Phytodefrisant se foloseste dupa spalare pe parul inca ud si nu se clateste . Depinde ce buget ai .. iti poti lua si Phyto 7 care este o crema zilnica hidratanta .

    RăspundețiȘtergere
  3. da,cred k acum o sa iau Phytodefrisant si mai tarziu putin si Phyto 7.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi l-am luat!!!o sa revin dupa ce il folosesc..

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna,

    Nu am gasit nici un topic despre Phytobrush - un sampon de care eu sunt foarte multumita, asa ca scriu despre el aici. L-am folosit timp de doua luni, in conditiile in care, avand parul gras ma spal o data la doua zile si de fiecare data ma usuc cu foenul si cu peria. Spre marea mea multumire - a facut exact ce promitea - mi-a usurat coafarea fara sa grabeasca procesul de ingrasare, ceea ce pentru mine e foarte imporatant. Mi-am cumparat un nou flacon si am vazut ca au schimbat si ambalajul si -se pare ca si formula. Vroiam sa te intreb Mihaela, ce stii despre noul sampon Phytobrush? Care este deosebirea fata de vechiul sampon? Sincera sa fiu mi-e un pic teama ca noul sampon sa nu-mi ingrase parul prea repede - cum fac majoritatea sampoanelor hidratante ....

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca folosesc Phytodefrissat pot sa ma sterg dupa aceea cu prosopul? Nu de alta, dar daca nu sterg parul cu prosopul se usuca foarte greu.
    Mara

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Mara , daca stergi cu prosopul indepartezi din produs - eventual poti sa stergi parul si sa aplici apoi PhytoDefrisant .

    RăspundețiȘtergere
  8. Mihaela, imi place mult phytodefrisant, o sa scriu si un revew generos pe blogul meu. Il folosesc mai rar acum , pentru ca parul meu si-a revenit si nu mai este incalcit cum era pe vremea cand il vopseam si varfurile erau mereu incurcate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Adela ... sa ma anunti si pe mine cand il publici . Pupici

    RăspundețiȘtergere