joi, 10 septembrie 2009

Arkeskin - Solutia Antirid de la Lierac impotriva imbatranirii hormonale


LUPTA CU SEMNELE IMBATRANIRII HORMONALE


Pielea femeii este in permanenta schimbare . Prin diferitele etape ale vietii pielea femeii este afectata de adolescenta , stress , sarcina si o multime de alti factori ( vreme , poluare ). Cu trecerea pragului de 40 ani , pielea trece printr-un stress teribil datorita schimbarilor hormonale ce apar cu apropierea de momentul instalarii menopauzei . Ce inseamna asta la nivelul tenului - uscaciune , aspect obosit , un ten care practic isi pierde din transparenta tineretii . Dupa pragul de 40 pielea este mai expusa la hiperpigmentari , conturul facial isi pierde treptat din fermitate si se lasa parca prada gravitatiei .


VESTI BUNE DE LA LIERAC
Schimbarile pielii datorita fluctuatiilor de hormoni sunt reversibile cu Arkeskin de la Lierac . Continand Cytonacre SP , un patent exclusiv Lierac extras din perle ( mother-of-perle , o stridie roz ) - Cytonacre SP contine molecule estrogen-like ( mimeaza functiile hormonilor in continua depletie ) .

Cytonacre sp este bogata in proteine de crestere , acelasi tip de proteina din dermul nostru . In contactul cu suprafata pielii Cytonacre declanseaza o cascada de reactii stimuland reinoirea epidermului , sinteza de colagen , elastina si acid hialuronic ====>>> o piele mai ferma , elastica si hidratata .


Ce face Cytonacre :

1.Marirea numarului de keratinocite & imbunatatirea functiei lor => o hidratare mai buna .

2.Actiune asupra fibroblastelor => sinteza colagen , elastina si ac. hialuronic => fermitate

3.Asupra melanocitelor => sinteza normala de melanina si o distributie uniforma


Extractul de castana stimuleaza sinteza enzimelor care cresc nivelul ceramidelor cu 40% .


Arkeskin este disponibil in 2 forme - fluid si crema . Ambele contin :

0.5% cytonacre

5% extract de castana

Complex NMF + 5% acid hialuronic .


Unde il gasim :





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu