duminică, 13 septembrie 2009

Astept un copil


Asteptarea unui copil este unul dintre cele mai fericite momente din viata unei femei.Cu totii avem in minte imaginea femeii insarcinate infloritoare si a mamei radioase cu bebelusul sau in brate. Dar nu este intotdeauna usor sa transmitem aceasta imagine, deoarece sarcina este plina de contraste. Corpul ti se transforma de la o zi la alta, metabolismul functioneaza cu susul in jos si esti invadata de o baie de hormoni.

Datorita acestor influente hormonale, pielea sufera schimbari. Trebuie sa se adapteze distensiei tisulare cauzate de sarcina. Mai mult decat atat, vei constata ca este mai sensibila, mai fragila si mai reactiva. Si nu doar ca trebuie sa faci fata acestor schimbari fizice, dar trebuie si sa anticipezi viitorul, pentru ca apoi sa ai numai amintiri frumoase despre perioada de sarcina.

Vei gasi aici recomandari despre cum sa ai grija de pielea ta in timpul sarcinii si cum sa lupti eficient impotriva urmatoarelor semne:

1- Vergeturi: Ma ocup de ele inca din prima luna

2- Picioare obosite : Nu uit sa-mi odihnesc picioarele!

3- Pierderea fermitatii sanilor : Simt tensiune in sani

4- Uscarea pielii : Pielea mea este foarte uscata si ma mananca

5- Necesitatea unor produse specifice de ingrijire a pielii : De ce ai nevoie de produse specifice de ingrijire a pielii?
SURSA : http://www.mustela.ro/ ( mai avem putin si intra online site )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu