marți, 1 septembrie 2009

ULEI D’ALES – ulei tratament pentru hidratare intensiva 5 x 10 ml


Cu un concept inedit, ULEIUL D’ALES este un amestec original din ulei de ricin si uleiuri esentiale (salcie, rozmarin, extract de ienupar si lamaie), fiind formulat special pentru a hidrata, netezi si a reda stralucirea parului uscat. Cu formula sa originala hidrosolubila, ULEIUL D’ALES poate fi usor clatit cu apa si reda imediat stralucirea parului devitalizat datorita factorilor externi si/sau tratamentelor dure. Recomandat a fi folosit in special pentru parul vopsit, permanentat sau decolorat, ULEIUL D’ALES confera o protectie efectiva parului si scalpului.


Mod de utilizare: Spargeti fiola si turnati continutul in sprayul cu pompita. Pulverizati suvita cu suvita, de la varfuri catre radacini. Lasati sa actioneze 30 de minute. Clatiti din abundenta, inainte de a aplica samponul PHYTOJOBA, special formulat pentru parul uscat.


Bine de stiut : Avand o formula hidrosolubila ( noutate pentru uleiuri ) poate fi amestecat cu aproape orice . In multe saloane din lumea intreaga este folosit in combinatie cu vopseaua de par pentru simplul motiv ca in timpul vopsirii solzii firului de par sunt deschisi pentru a permite patrunderea culorii la nivelul tijei .... rezultatul ? O hidratare express a parului vopsit si anihilarea efectelor daunatoare ale vopselei de par ( amoniacul si peroxizii deshidrateaza ) .


De ce Ulei D`Ales ?Din 2 motive : pentru ca este unul din produsele favorite ale fondatorului gamei : Patrick Ales si pentru ca are o concentratie mare de ulei de ricin ( ALES ) .


De ce imi place ? Pentru ca este un produs jucaus iar cand spun asta nu ma refer la faptul ca imi danseaza prin baie :) ci la multiplele lui intrebuintari : il pot aplica simplu , il pot amesteca cu vopseaua de par , il pot amesteca cu orice masca doresc , pot sta cu el 30 minute pentru un efect express sau 1 noapte intreaga dupa care o simpla clatire indeparteaza excesul . Minunat ? Cu siguranta o minune botanica a domnului Ales !!!


Unde il gasim :






2 comentarii:

  1. De multe ori mi-a facut cu ochiul acest ulei si o data si o data tot o sa mi-l iau. Mi se par super faptul ca e hidrosolubil.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da , intradevar este un plus al produsului . Permite combinatii cu orice alt produs de ingrijire ... combinat chiar si cu un produs mass market aduce multe beneficii . Daca ai bugetul redus te poti combina chiar cu o prietena sau mai multe ... si o fiola conteaza

    RăspundețiȘtergere