sâmbătă, 5 septembrie 2009

Timpul si povara lui




Fie ca natura te-a inzestrat cu par fin sau gros , cret sau drept , textura lui se poate schimba cu timpul .
Printre factorii care determina schimbarea structurii firului de par se numara sarcina , stresul , medicatia si problemele de sanatate dar cel mai important factor ramane varsta . Pe masura ce pielea noastra imbatraneste asa si parul nostru . Procesul natural de imbatranire incepe in jurul varstei de 27 ani ( lucky me !! ) , cu cativa ani in plus sau in minus in functie de stilul nostru de viata si bagajul genetic .
Cunoscut este faptul ca majoritatea firmelor de cosmetice de fata trateaza in materie de antirid si antiage sinteza colagenului la nivelul dermului . Ce nu este foarte cunoscut -tipurile de colagenul I si III sunt cele direct conectate de ferminatea si supletea tenului nostru .
In materie de par , imbatranirea este direct legata tot de colagen ( formeaza o teaca in jurul bulbului pilos , teaca direct legata de microcirculatie - raspunzatoare de transportul nutrientilor necesari pentru un par gros si stralucitor ) . Odata cu trecerea anilor , procesul de livrare al nutrientilor incetineste iar parul nostru este vizibil afectat ( primele semne de imbatranire bulbara - un par mai putin puternice , stralucitor si o crestere mai lenta ) . Odata inceput procesul de imbatranire bulbara cel mai probabil va continua . Suna mai rau decat este in cele mai multe cazuri - putem intarzia / stopa pentru o perioada imbatranirea bulbului pilos in mare masura asa cum ne putem prelungi sanatatea organismului .
Intrebarea care urmeaza acum din partea voastra este cu siguranta CUM ?
Nu urmeaza un asa scurt , o solutie generala pentru toti pentru ca de la nastere parintii ne-au inzestrat cu o formula genetica iar apoi noi ne-am jucat cu viata . Ce trebuie sa facem in primul rand ? Protejarea sistemului cardiovascular !!! Voi reveni asupra subiectului intr-un alt POST acum vreau sa va povestesc despre 2 produse special concepute pentru intarzierea imbatranirii bulbare .
Produsele se numesc PhytoDensium - sampon si ser .
Şamponul PHYTODENSIUM îi asigură densitate, tonifiere şi vitalitate.
Gatulina® anti-îmbătrânire, provenită dintr-un extract selectiv de nuci, combate acţiunea radicalilor liberi, previne şi luptă împotriva imbătrânirii părului, protejându-l de agresiunea factorilor de mediu. Progenium®-ul, principiu activ exclusiv vegetal, permite pielii capului să se autoprotejeze în mod natural.
Uleiul de sâmburi de coacăze negre, bogat în acizi graşi omega-6 şi omega-3, regenerează părul. Extractul din frunze de mesteacăn şi de Equisetum remineralizează fibra capilară. Un complex de proteine vegetale creşte rezistenţa şi elasticitatea firului de părului, formând o peliculă protectoare pe suprafaţa acestuia. Stimulat şi tonifiat, părul îşi regăseşte densitatea şi vitalitatea.
Serul PYTODENSIUM este putin diferit ca si formula de sampon . Progenium® a fost inlocuit de un derivat de tirozină ce favorizează pătrunderea melaninei în firul de păr şi încetineşte apariţia firelor albe . Restul ingredientilor se regasesc si in sampon .
Unde il gasim :
Vreau sa dau un raspuns corect la o prima intrebare aparuta cu siguranta din partea voastra . Tratamentul este pentru toata viata , cu 1-2 cure pe an . Eu sunt fan Sampon Densium pentru calitatile lui cosmetice - ce primesc de la el? Volum , stralucire si un par mai tonic si mai plin de viata .




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu