duminică, 13 septembrie 2009

Ingrijirea sanilor in timpul sarcinii


O femeie trebuie sa aiba grija de pieptul sau intreaga viata.

Totusi, a avea un copil este un moment-cheie: cresterea in volum a sanailor in timpul sarcinii si uneori al alaptarii cere o atentie speciala in privinta pieptului.

De ce este nevoie de un produs specific de ingrijire pentru sani?

Pentru ca pielea din jurul lor este puternic incercata. De la inceputul sarcinii, sanii cresc in volum: ii poti simti tensionati si chiar durerosi si vei vedea aparand o retea de vene albastruie.Intrucat sanii nu contin niciun muschi, ei depind numai de tonsului pielii.

Ce se intampla de fapt?

Hormonii feminini determina senzatia de tensiune si cresterea in volum a glandelor mamare.Dupa nastere, scaderea nivelului de hormoni determina scaderea in volum a sanilor. Aceste variatii de volum slabesc pielea, care isi poate pierde elasticitatea si devine flasca.Prin urmare, inca de la incaputul sarcinii si pana la incetarea alaptarii la san, trebuie sa ai grija de pielea bustului si sa o impiedici sa devina flasca.

Recomandari de la Mustela 9 Luni :

Pentru a mentine elasticitatea tesuturilor, maseaza-ti sanii zilnic, prin miscari circulare, dinspre exterior spre interior, folosind un produs potrivit. Ingrijire Specifica Bust de la Mustela 9 Luni te ajuta sa usurezi tensiunea din sani*, sa previi lasarea pielii si iti ofera o puternica hidratare.

Pentru dezvoltarea muschilor pectorali, care sustin bustul, practica in mod regulat exercitii:

- "Spargatorul de nuci": cu ambele palme si coatele la nivelul umerilor, apasa sanii in timp ce inspiri. Tine 3 secunde si apoi da drumul in timp ce expiri. Repeta acest exercitiu de 20 de ori.- “EE-OO”: spune “eee” mai tare, inspirand, apoi spune “ooo”, expirand. Repeta acest exercitiu de 15 ori.
Odata cu cresterea bustului, nu uita sa-ti iei sutien pe masura.
* datorita extractului de Chlorophycea


Sursa : http://www.mustela.ro/ ( in curand activ )

6 comentarii:

  1. Super produs... m-ar interesa, de asemenea, daca e recomanat si celor care nu sunt insarcinate...sau lor ce le-ar fi mai mult de folos?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna , tu pentru ce ai avea nevoie de o crema de bust ? Pentru ingrijire sau fermitate ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru ingrijire in primul rand... fermitate asa peste vre-o 2-3 ani :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru ingrijire il poti folosi pe asta sau crema de bust de la Lierac si chiar si PhytoLastil gel ... mai important decat un produs de ingrijire specifica este sa faci tot ce se recomanda mai sus : masajul si " Spargatorul de nuci " :)) ideal cu produsul de bust sau cu o crema hidratanta .

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersi mult! chiar la mustela ma gandeam ca prima achizitie dar nu eram hotarata fiind recomandata in special pentru femei insarcinate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Faptul ca merge folosita si la o femeie insarcinata este un plus in cazul unui produs de sani .... confirma siguranta lui si eficacitatea pentru ca sanul gravidei este mult mai multe " nevoi " . Tot ce ti-am recomandat merge la gravide . Te astept inapoi la topicul asta daca te hotarasti sa iti iei unul din produse .... sa ne spui cum ti-a placut .

    RăspundețiȘtergere