joi, 27 mai 2010

PhytoPhanere


Supliment de dieta - Stimuleaza cresterea si fortifica parul si unghiile

PHYTOPHANERE va completeaza alimentatia zilnica furnizand vitaminele, acizii grasi esentiali si γ-orizanol-ul necesare pentru frumusetea si calitatea parului si a unghiilor. Toate ingredientele active folosite in PHYTOPHANERE sunt obtinute din surse naturale.
Provitamina A - β caroten: Cerealele si uleiul de morcovi sunt surse naturale de β caroten (precursor de vit.A). Vit. A este un factor de hranire esential pentru piele, par si unghii.
Vit. E – α tocoferol: Uleiul din germeni de grau este o sursa naturala de α tocoferol. Vit. E este un antioxidant natural ce protejeaza acizii grasi esentiali din organism si previne oxidarea vit. A.
Uleiul din tarate de orez – γ-orizanol: Este un antioxidant delicat, capteaza si distruge radicalii liberi din organism, actionand ca si α tocoferolii. γ-Orizanol-ul protejeaza atat acizii grasi esentiali cat si vitaminele impotriva peroxidarii.
Acizii grasi esentiali: Sunt astfel denumiti deoarece nu pot fi produsi de catre organismul uman si de aceea trebuie furnizati printr-o dieta echilibrata.
Acizii grasi esentiali din PHYTOPHANERE provin din doua surse:
> Uleiul de Borrago officinale (pop.: limba mielului), extras din seminte si plante, este sursa de acizi grasi esentiali Linolenic si γ-Linolenic (precursori ai prostaglandinelor: esentiale pentru sanatoasa functionare a celulelor organismului).
> Uleiul de peste este extras din pestii de apa rece, care datorita metabolismului lor particular sunt bogati in acizi grasi esentiali cum ar fi acidul Eicosapentenoic (EPA) si acidul Docosahexenoic (DHA), precursori ai unor prostaglandine specifice: Ω-3 si Ω-6, care regleaza si echilibreaza functia pielii.
Drojdia de bere (Saccharomyces cerevisiae): Este o sursa majora de vitamine din grupul B: B8 (Biotina), B5 (Acidul Pantothenic) si B6 (Piridoxina), esentiale pentru reglarea productiei de sebum (necesar pentru frumusetea si-n acelasi timp pentru supletea parului si unghiilor). Vit. B2 (Riboflavina) este bine cunoscuta datorita rolului indispensabil pe care-l detine in producerea de energie din organism. Drojdia de bere mai contine si alte componente specifice, cum ar fi amino-acizii sulfurati (Cisteina), necesare pentru refacerea echilibrului natural si pentru frumusetea parului.
Mod de utilizare: 2 capsule pe zi – se inghit cu un pahar de apa, preferabil dimineata. Pentru cele mai bune rezultate este recomandata continuarea tratamentului cel putin 4 luni.


Unde il gasim :




Farmaciile Remedio



13 comentarii:

  1. Ma tenteaza PhytoPhanere desi sunt cam sceptica in ce priveste suplimentele. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am luat PhytoPhanere si sunt super incantata de efectele lui si Cheveux Expert am luat . Incerc sa fac o cura cel putin o data pe an cu un supliment de par . Ce pot sa iti spun este ca de la PhytoPhanere mi-a crescut parul foarte foarte repede , mai mult de 2 cm pe luna ... a inceput sa creasca cam la jumatatea tratamentului . Are efect si pe gene si pe unghii ... da un zoom pe poza de la mine sa vezi ce gene am :d . XOXO

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,o sa le incerc si eu.Dupa cat timp observam o diferenta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe par cam dupa 2-3 saptamani , pe unghii vei observa cam dupa 1 saptamana ca sunt mai tari si cresc mai repede :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Suna tentant, insa eu am avut o problema cu suplimentele pt par. Am luat Revalid, zinc si ceva suplimente de la Wallmark si de fiecare data imi venea rau dupa ce le luam, greata, voma, etc. Am incercat sa iau si inainte, si dupa masa, si cu multa apa, nimic n-a ajutat. Acum ma gandeam ca as lua PhytoPhanere dar nu as da atatia bani doar ca sa le iau cateva zile si apoi sa le las deoparte. Poate organismul meu e mai.... Ai avut pb de genul asta cu vreun supliment?

    RăspundețiȘtergere
  6. Am avut probleme cu pastilele pentru ca imi era greu sa le inghit pe unele .... daca le simteam gustul imi era rau imediat . Cu PhytoPhanere nu am avut nici un fel de probleme ... eu fac primavara si toamna tratamente preventive impotriva caderii parului . De unde esti Indra ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Merci de raspuns. Mai ca le-as incerca si eu. Momentan stau in B, dar nu sunt de aici:) de ce?

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Indra , te intrebam pentru ca sunt unele locatii care il vand si fractionat . O sa incerc sa iti gasesc o farmacie care il vinde asa .

    RăspundețiȘtergere
  10. Bonjourica!

    Interesant...acesta esta acel supliment pentru cei care se apropie la 30 de ani? Nu cred, parca acela era un pic diferit (la ora asta sunt inca adormita :D)

    De cand am avut probleme cu parul acum 10 ani, mi-am facut un obicei ca in fiecare an sa fac doua cure cu vitamine pt par. Asa nu imi mai pica, decat normal(stiti, ca normal este sa cada cam 80 fire pe zi; eu nu cred ca ajung la 80).
    Folosesc Wallmark si sunt mulumita, insa as vrea sa incerc ceva mai puternic, mai concentrat.
    Face minuni dupa cum spui tu dar si ce pret are...
    Cheveux Expert ce este? Tot de la Phyto?

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  11. Acela se numea PhytoPhanere AntiAge dar nu se mai gaseste . Este normal sa iti cada pana la 100 fire / zi cu toate astea daca folosim un supliment mult mai putin ( eu am parul lung si negru ... cred ca la 100 fire / zi pe parchet ma impuscam cu aspiratorul :)) ) ...

    RăspundețiȘtergere
  12. ma poate ajuta cineva cu o adresa unde pot gasi acest produs?eu sunt din constanta ,l am cautat la toate farmaciile,peste tot acelasi raspuns:nu avem.nici in depozitele de medicamente nu se mai gaseste de o perioada.

    RăspundețiȘtergere
  13. intr-adevar nu se agseste .si eu il caut .stie cineva daca ingrasa cumva????

    RăspundețiȘtergere