miercuri, 5 mai 2010

Descopera noua gama de autobronzante PizBuin - culoare naturala superba in armonie cu nuanta pielii tale!


A inceput sa se incalzeasca afara, soarele te imbie la rochite vaporoase, dar ai o problema: pielea ta este alba. Si cum inca nu este vreme de plaja, cea mai sigura varianta este autobronzantul!



PIZ BUIN® a lansat un produs de top din categoria autobronzantelor, cu un ambalaj inovator – PIZ BUIN® Self Tanning Lotion + Colour Dial – o abordare noua in domeniul autobronzarii, care iti ofera controlul asupra culorii.
Sa ai bronzul senzational pe care ti-l doresti nu a fost niciodata atat de usor! Trebuie doar sa te hotarasti asupra uneia din cele cinci culori, pentru a te bucura de o nuanta uniforma si naturala, ca si cum „tocmai te-ai intors de la plaja”.
Creatorii PIZ BUIN au imbunatatit formulele si la gama de baza de autobronzante: sprayuri si lotiuni nuantatoare. Ei au descoperit un complex derivat natural care iti permite obtinerea unei culori stralucitoare, cu aspect natural, folosind o cantitate mult mai mica de autobronzant – una din principalele cauze ale petelor, dungilor si mirosului neplacut. Astfel, acum poti avea bronzul mult visat fara neplaceri!

Gama are un miros delicat, un ambalaj practic si un design premium.
PIZ BUIN SUN DIAL este prima lotiune hidratanta autobronzanta care iti confera control asupra culorii, pentru ca tu sa obtii un bronz usor, in nuante naturale complementare culorii pielii.



Cu noul PizBuin Sundial iti poti accentua sau mentine culoarea naturala, printr-o simpla rotire a dispozitivului incorporat in capacul sticlei, care iti permite alegerea uneia dintre cele 5 nuante diferite. Recipientul cu doua compartimente iti confera astfel culoarea pe care ai selectat-o. Il poti folosi atat pentru fata, cat si pentru corp.
Lotiunile autobronzante dau o culoare instanta si sunt potrivite pentru toate tipurile de piele. Le poti folosi pe fata si pe corp.
Sprayurile autobronzante multi-pozitii 360º ofera o culoare usor de obtinut, datorita uscarii rapide. Sunt potrivite pentru picioare. Le gasim in doua variante: pentru piele deschisa si pentru piele inchisa la culoare.
Produse disponibile in farmaciile selectionate. http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=sun%20dial&ItemId=5371613
http://helpnet.ro/?pid=10&cod=HNIMCOSPIZ46
Te indemnam sa le incerci si sa ne spui parerea tale!

7 comentarii:

  1. Am si eu autobronzant din asta, dar trebuie sa-ti spun ca m-a dezamagit :( Miroase bine si lasa pielea ca de matase, foarte fina, insa abia daca se cunoaste schimbarea dupa prima aplicare :(
    Am facut scrub, am aplicat o crema de corp, am asteptat jumatate de ora si apoi am aplicat o cantitate generoasa de autobronzant si ma asteptam ca a doua zi sa ma trezesc bronzata, insa doar o tenta discreta de bronz...
    Voi mai insista si in seara asta cu un al doilea strat si revin cu un comentariu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Gabi .... care din ele ? Spray-urile au 2 nuante : fair si dark . Verifica pe care il ai .

    RăspundețiȘtergere
  3. Mihaela, cred ca m-am pripit cu concluziile pentru ca am citit cu atentie prezentarea ta si cred ca totusi am cumparat lotiunea care ofera un bronz natural. Nu am spray, este Self Tanning Tinded Lotion. Fix asta scrie pe ea si "instant natural-looking colour-intense skin softness"
    Cred ca eu nu am stiut ce sa cumpar :(
    Ma si miram sa nu fie ok pentru ca nu m-a dezamagit nici un produs Piz Buin, iar cremele cu protectie solara sunt cele mai bune.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eram sigura ca este o greseala :) .... Am mai patit asta cu consumatoare care oricum aveau un fototip mai inchis si din greseala au cumparat nuanta Fair .... Cel mai inventiv mi se pare Sun Dial Spray pentru ca poti creste progresiv nuanta pielii . Self Tanning atat cel simplu cat si Shimmering sunt din start colorate - obtii un efect instant colorant iar in 2 ore se instaleaza si efectul de autobronzant ( eu ii spun un fond de ten pentru corp pentru ca este o crema coloranta autobronzanta ) .

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta e, mi-am luat teapa, mi-am luat! :( Ramane de vazut cand mai sunt dispusa sa mai dau 1 milion si ceva pe autobronzant:( Poate i-l cer lui Mos Craciun :))Ufff...si abia asteptam sa ma bronzez :(((

    RăspundețiȘtergere
  6. Am luat la cunostinta de interesul vostru pentru autobronzante . Poate reusesc sa fac ceva :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi spune si mie cineva daca stie unde pot cumpara PIZ BUIN Self Tanning lotion colour dial pentru ca eu nu mai stiu unde sa caut, am fost la farmacii, Sensiblu , Help Net dar se pare ca au renuntat la stoc pe timp de iarna.

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere