marți, 11 mai 2010

Piz Buin After Sun - Chiar si la sfarsitul zilei, viata este mai frumoasa la soare



Expunerea prelungita la soare, caldura intensa, vantul puternic si timpul petrecut in apa sunt factori care pot perturba echilibrul hidratant natural al pielii. Este vital ca pielea voastra sa primeasca toata ingrijirea de care are nevoie. PIZ BUIN® va ofera o gama completa de produse After Sun, fiecare dintre ele destinate unei cerinte diferite.
• Dupa o zi petrecuta la soare, tratati-va pielea cu un produs after sun bogat pentru a reface echilibrul hidratant al pielii. Hidratantele protejeaza pielea de deshidratare si asigura un bronz mai frumos si de lunga durata. Produsele after sun de calitate contin Vitamina E pentru a neutraliza radicalii liberi, care sunt cauza imbatranirii premature a pielii. Trebuie sa alegeti un produs care calmeaza in timp ce hidrateaza. Puteti incerca gama de produse PIZ BUIN® After Sun.
• Daca doriti sa va intensificati bronzul, atunci PIZ BUIN® After Sun Tan Intensifier este alegerea perfecta pentru voi. Este formulat cu Tanimel, care s-a dovedit ca dubleaza productia de pigment bronzant natural al corpului.
• Daca doriti sa va mentineti stralucirea aurie, utilizati PIZ BUIN® After Sun Tan Prolonger cu Tanimel, care va ajuta ca bronzul vostru sa fie la fel de intens chiar si la 2 saptamani dupa ce v-ati intors din vacanta.
• Dupa vacanta de iarna si o expunere intensa la razele UVA/UVB, vreme rece si vant, pielea voastra are nevoie sa fie revitalizata de posibilele iritatii, inrosiri sau de deshidratare. Noua PIZ BUIN® After Sun Soothing Lotion combina efectul de hidratare cu proprietatile de calmare si anti-imbatranire prematura a pielii. De asemenea, contine un ingredient activ, Melitane, care imbunatateste bronzul natural.
• Daca doriti sa obtineti un bronz cu aspect natural fara a sta la soare, incercati unul dintre Produsele PIZ BUIN® Self Tan. Dupa doar cateva ore, pielea voastra este neteda si bronzata, facandu-va sa aveti chiar si in lunile de iarna un aspect sanatos si stralucitor.

PIZ BUIN® AFTER SUN COOLING SPRAY
Imbogatit cu Mentol reimprospatant si Vitamina E, acest spray furnizeaza hidratare intensa 24 de ore pentru a reface in mod delicat echilibrul hidratant natural al pielii.Formula sa usoara si non-grasa se absoarbe repede, lasand pielea catifelata, supla si proaspata. Pentru o senzatie de extra racoare pastrati produsul la frigider.
PIZ BUIN® AFTER SUN SOOTHING LOTION
Imbogatita cu Aloe Vera calmanta si Vitamina E, aceasta lotiune furnizeaza hidratare intensa 24 ore pentru a reface in mod delicat echilibrul hidratant natural al pielii si ajuta la prevenirea descuamarii pentru un bronz de lunga durata. Formula usoara, non-grasa se absoarbe repde, lasand pielea catifelata si matasoasa la atingere.
PIZ BUIN® AFTER SUN TAN PROLONGER LOTION
Nu lasati bronzul de vacanta sa se estompeze. Contine Tanimel, pentru a ajuta la dublarea productiei* naturale de melanina a corpului, si va ajuta sa aveti un bronz la fel de intens la 2 saptamani dupa intoarcerea din vacanta ca si in ziua in care ati ajuns acasa. Ofera hidratare intensa 24 de ore, lasand pielea catifelata si matasoasa. Nu este un produs autobronzant. *test in vitro.
PIZ BUIN® AFTER SUN RADIANT FACE
Este realizata impreuna cu dermatologii special pentru calmarea pielii delicate, afectate de soare. Imbogatita cu hidratanti activi si vitamine, calmeaza rapid si revitalizeaza pielea afectata de soare. Este formulata cu Melitan pentru a imbunatati producerea de pigmenti bronzanti care ajuta la bronzarea naturala a pielii. Pielea voastra se simte eliberata, pur si simplu radiaza. Non comedogenic. Non-grasa, usor absorbita. Nu este un produs autobronzant.
Produsele Piz Buin se gasesc in farmaciile partenere.
http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=piz%20buin&ItemId=2161704
http://helpnet.ro/?pid=10&cod=HNIMCOSPIZ18

4 comentarii:

  1. Bonjourica Mihaela. Interesante articolele acestea ale tale, mai ales schematizarea gamei Piz Buin (trebuia sa pierd jumate de zi prin farmacie sa iau fiecare produs la bibilit). Fa si o sectiune de abonare la newsletter, e mai usor asa; si sper ca vara aceasta in Ploiesi veti trimite toate tipurile de autobronzante ale gamei Piz Buin :D Pupici. Mihaela (mihaelaa21 de pe eva).

    RăspundețiȘtergere
  2. Bonjour Mihaela .... sper si eu ca anul asta sa avem autobronzantele in Ploiesti . Schimbam agentul si ar trebui sa fie . In ce farmacie mergi mai des ?
    Sunt in curs de formatare a blogului ... mai am una alta de adaugat. Iti place ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Bonjourica! Eu merg in farmaciile SensiBlu si autobronzantele Piz Buin nu au fost de gasit.
    In vara, anul trecut, au fost autobronzantele in 5 pasi, cel progresiv, pe culori (nu stiu cum se numeste) intr-un Sensi mai mare, care bineinteles ca s-a vandut imediat mai ales ca au fost putine bucati. In acelasi Sensi a fost un Piz Buin crema autobronzanta sidefata... acestea au fost in Sensi cam doua saptamani...si atat.
    In iarna, am cautat in alt Sensi din Carrefour.. erau doua bucati de autobronzante in 5 pasi ...si atat.
    Iar celelalte autobronzante nu s-au gasit deloc in Ploiesti.
    Singurele care au fost sunt lotiunile acelea bronzante cu care se obtine un bronz in cateva zile.

    Eu cred ca femeile s-au mai educat; mai bine dau un ban si iau ceva de calitate.
    Nu stiu ce politica aveti voi, dar daca se cere un produs, de ce nu-l aduceti? Eu mereu intrebam vanzatoarele de autobronzantele Piz Buin (si multe habar n-aveau de ele, imi dadeau lotiuni pt plaja drept autobronzant) si ziceau ca nu stiu nimic, au cerut , dar...

    Cat despre blog, e mai usor de citit, mai aerisit...
    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  4. Bonjour Mihaela ... stiu cu autobronzantul in Ploiesti ... am discutat problema asta si anul trecut . O sa verific stocul produselor sa nu mai avem si anul acesta aceeasi situatie . Si eu cred ca femeile s-au mai educat ... cu toate astea mai avem mult pana departe , piata noastra cosmetica este inca la inceput . Apropo de farmaciile din Ploiesti ele isi pot face achizitiile independent de agentii de vanzare - din pacate nu ne permitem sa introducem in foarte multe locatii pentru ca noi am pierde daca nu s-ar vinde .

    RăspundețiȘtergere