miercuri, 12 mai 2010

Piz Buin – gama perfecta pentru protectie solara


Mai este putin si vine vara, cea mult asteptata de catre noi toti. Vremea de afara ne imbie deja la plimbari in aer liber, la iesiri la padure sau chiar la stranduri. Toti incepem sa ne gandim la vacanta de vara, pe care vrem sa o petrecem la mare sau la munte. Trebuie sa fim insa extrem de constienti ca pe langa beneficiile pe care ni le ofera soarele, exista si cateva riscuri pe care este bine sa le luam in calcul si sa incercam sa ne protejam de ele. In ultimii ani soarele a devenit din ce in ce mai puternic, asa ca nu trebuie sa uitam de crema de protectie solara, care trebuie sa ne devina un prieten de nadejde. Pe langa aceasta, ideal ar fi ca in zilele toride de vara sa purtam palarii cu boruri largi, ochelari de soare cu lentile de buna calitate, care sa ne protejeze ochii de radiatiile solare, sa optam pentru hainele deschise la culoare, din materiale fluide si naturale (bumbac, in) si sa nu uitam sa ne hidratam corespunzator.

Piz Buin® este una dintre cele mai cunoscute si apreciate game de protectie solara din intreaga lume. Cu o experienta de aproape 70 de ani, Piz Buin® va propune mai multe produse de protectie solara, care pot satisface chiar si cele mai exigente cerinte. Factorii de protectie variaza de la SPF 10 (minim) pana la 50+ (cel mai mare factor de protectie aprobat de catre Comisia Europeana). De asemenea, el ofera o protectie UVA extrem de eficienta. De-a lungul vremii, Piz Buin® a fost pionier in domeniul protectiei solare: el a introdus SPFul (Factor de Protectie Solara), care azi a devenit un standard international, produsele de protectie solara UVA si UVB cu spectru larg, prima crema de protectie rezistenta la apa, etc.
PIZ BUIN® TAN & PROTECT
PIZ BUIN® Tan & Protect este un produs de protectie solara premium si inovator, care contine un ingredient numit Melitan, care, atunci cand este aplicat topic, realizeaza un proces care imita procesul natural de stimulare a melaninei. Prin cresterea productiei de melanina in piele, rezultatul este un bronz natural si splendid, care apare in jumatate din timpul de care ar avea nevoie in mod normal. Lotiunea furnizeaza ore de hidratare, prevenind peelingul si contribuind la un bronz de lunga durata. Contine Vitamina E, un antioxidant care ajuta la intarirea mecanismului natural de aparare a pielii si previne imbatranirea pielii. SPF-uri disponibile in Romania: Tan & Protect Lotiune SPF 30, Tan & Protect Spray SPF 15, Tan & Protect Ulei SPF 6.

PIZ BUIN® 1 DAY LONG
Combina filtre foto-stabile cu spectru larg UVA/UVB cu tehnologia patentata Helioplex™ pentru a furniza pielii voastre pana la 6 ore de protectie de lunga durata. Vitamina E ajuta la neutralizarea radicalilor liberi care provoaca imbatranirea prematura a pielii. Formula sa non-grasa se absoarbe repede. Permite bronzarea graduala. Produsele sunt rezistente la apa si la transpiratie. Reaplicati daca aveti pielea sensibila la soare sau ori de cate ori simtiti nevoia. Lotiunea 1 Day long este disponibila cu urmatoarele SPFuri: SPF 10, SPF 15 si SPF 30.
PIZ BUIN® BRONZE
Tehnologia patentata Melitane intensifica si prelungeste bronzul natural: bronzul va aparea de doua ori mai repede si va fi distribuit uniform. Agentii hidratanti previn cojirea pielii, pentru un bronz de lunga durata. Exista Bronze Lotiune, Bronze Spray si Bronze Ulei.
PIZ BUIN® IN SUN RADIANT FACE CREAM
Gama In Sun Radiance Face este special realizata impreuna cu dermatologii, pentru zona delicata a fetei si gatului. Tehnologia Helioplex™ ofera protectie fotostabila cu spectru larg UVA/UVB, in timp ce vitamina E neutralizeaza radicalii liberi care provoaca imbatranirea prematura a pielii. Un complex mineral puternic va revitalizeaza pielea, in timp ce hidratantii activi previn deshidratarea pielii. Cremele sunt non-comedogenice, rezistente la apa si transpiratie.
PIZ BUIN® SUN STICKS
Ideal atat pentru femei, cat si pentru barbati, balsamul de buze cu aroma de vanilie PIZ BUIN® Sun Lipstick contine vitamina E care ajuta buzele sensibile sa se pastreze in forma si sa nu se crape. PIZ BUIN® Aloe Vera EXTRA CARE Sun Lipstick cu Aloe Vera si Vitamina E ofera buzelor extra hidratare si ajuta buzele sensibile sa nu se crape.
PIZ BUIN® IN SUN LOTION & SPRAY
Tehnologia Helioplex™ ofera protectie fotostabila cu spectru larg UVA/UVB, in timp ce Vitamina E ajuta la neutralizarea radicalilor liberi care provoaca imbatranirea prematura a pielii. Formula lor extrem de usoara si non-grasa este absorbita rapid si permite pielii sa respire. Produsele sunt non-comedogenice si rezistente la apa si transpiratie.
Produsele se gasesc sub forma de lotiune sau spray, cu urmatoarele SPFuri: In Sun Lotiune SPF 6, SPF 10, SPF 15, SPF 20, SPF 30 si SPF 50+, In Sun Lotiune DUO 6 / 15, In Sun Spray SPF 6, SPF 10, SPF 20, SPF 30.
Una dintre cele mai trendy forme de prezentare a cremei de protectie solara este cea sub forma de bratara, pe care Piz Buin® a lansat-o in anul 2008. Aceasta bratara contine lotiune de protectie solara In Sun cu SPF 20.
Acum, ca sunteti pusi la curent cu produsele gamei Piz Buin®, va asteptam in farmacii pentru a va alege produsul de protectie solara cel mai potrivit pentru pielea voastra!

2 comentarii:

  1. Bonjourica!

    Slabut, slabut...am fost in doua farmacii Sensi din centrul orasului si au foarte putine produse Piz Buin si intr-o farmacie am vazut autobronzantul acela in 5 pasi..o bucata pe raft si atat...
    Maine ma mai duc si iti spun ce mai e...

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  2. Bonjourica!

    Am stick-ul!!... miroase dragut si e si hidratant. Am fost inspirata ca mi l-am luat acum o luna.
    Cred ca am devenit dependenta... si mai cred ca e o chestie psihologica treaba asta :D

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere