marți, 18 mai 2010

Vine vara ....

Mai e putin si vine vara. Toate ne dorim sa fim in forma maxima, atat din punct de vedere psihic, dar si fizic. Acum e momentul sa incepem sa avem mai multa grija de noi. Dar nu e suficient sa avem grija numai de exterior, frumusetea incepe cu o functionare buna a organismului.
Pe langa kilogramele in plus, o eterna problema a femeilor o reprezinta celulita.
Ideal ar fi ca inainte sa incepi orice strategie de slabit sau tratament anticelulitic sa tii o cura de detoxifiere, deoarece rezultatele pot fi dublate sau chiar triplate. O asemenea cura te ajuta sa-ti reechilibrezi metabolismul si sa elimini toxinele din organism.

Orice cura de detoxifiere care se bazeaza pe consumul de fructe, legume, sucuri naturale si consumul a minim 2 litri de apa pe zi este eficienta. La acestea se mai poate adauga un periaj al corpului in fiecare seara, care ajuta la drenajul limfei si la imbunatatirea circulatiei sanguine. Ca sa va ajutati organismul sa elimine toxinele din organism puteti sa incercati si produsul 1.618 Detoxiner de la 3Chenes, care favorizeaza eliminarea apei, a grasimilor si a toxinelor, contribuind la realizarea echilibrului general. Pe langa aceasta, protejeaza impotriva radicalilor liberi si stimuleaza sistemul imunitar. Acest concept de slabit pe baza de extracte vegetale deshidratate, usor parfumat (aroma de fructe rosii) are in compozitia sa plante si acizi omega 3. Trebuie sa beti zilnic continutul unui pliculet dizolvat intr-un pahar mare cu apa, imediat dupa dizolvare, pentru a declansa procesul de eliminare. Extrem de important este ca, pentru o purificare eficienta a organismului, sa beti multa apa pe parcursul intregii zile (minim 1,5 litri).

O alta varianta de detoxifiere si de eliminare a apei vine de la gama Forte Pharma: Turbo Draine Minceur, care ajuta la drenarea principalelor organe ale corpului nostru. O slabire eficienta incepe cu un drenaj eficient. Turbo Draine Minceur este o bautura drenanta delicioasa, cu gust de ceai de piersici, pe baza de plante, de baut pe tot parcursul zilei. Pe langa efectul de purifiere al organismului, acesta dreneaza in profunzime rinichii, ficatul si sistemul limfatic, arde grasimile in exces pentru a remodela silueta si remineralizeaza. Este produsul ideal pentru persoanele care retin apa in organism, dar si pentru cele care vor sa piarda in greutate intr-un mod placut si... delicios.

Dupa ce procesul de detoxifiere s-a incheiat putem trece la cura de slabire propriu-zisa. Aici putem alege dintr-o varietate extrem de mare de diete. Important este sa nu ne infometam si sa asiguram organismului nostru toate elementele de care are nevoie pentru a functiona la capacitate optima. Orice dieta am alege, este important sa urmam niste reguli generale:
• Sa bem minim 2 litri de apa pe zi pentru a ne hidrata corect;
• Sa nu uitam de exercitiile fizice, extrem de importante pentru starea noastra de bine, dar si pentru reusita unei diete;
• Sa nu mancam dupa ora 18;
• Sa evitam pe cat posibil prajelile, fainoasele, sucurile acidulate (chiar si in varianta „light”), dulciurile si alcoolul.

Si aici putem apela la cateva „ajutoare”, pe baza de plante, pe care le gasim in farmacii. 3Chenes ne propune produsul 1.618 Mincir. Acesta este singurul supliment alimentar de slabit care tine cont de factorii emotionali implicati in procesul cresterii in greutate. 1.618 Mincir iti propune sa te simti bine in pielea ta avand control asupra propriei greutati si sa-ti definesti formele corpului fara stres. Datorita acizilor omega 3, produsul actioneaza mai intai asupra emotiilor pentru a elimina blocajele psihologice care franeaza procesul de slabire. Concentratia sa de plante care „impiedica depunerea grasimilor” si „dreneaza apa” permite apoi definirea siluetei.
Alta gama care ne propune solutii care sa ne ajute la modelarea siluetei si eliminarea kilogramelor in plus este Forte Pharma. Avand produse pe baza de plante, ea propune solutii inovatoare la problema surplusului ponderal. In domeniul pierderii in greutate, cu totii visam la un produs nou, care sa ne respecte sanatatea si in acelasi timp sa fie eficient. Iar pentru a fi eficient, el trebuie sa actioneze in locul potrivit si la momentul potrivit al zilei. Forte Pharma propune cronobiologia slabirii, o stiinta care defineste pentru 24 de ore perioadele maximale si minimale ale activitatii diferitelor organe sau metabolisme. Se pot defini patru faze pentru slabit, pe care trebuie sa actionam:
• Eliminare intre ora 6 si ora 11 dimineata
• Destocarea grasimilor intre ora 10 si ora 16
• Perioada neutra intre ora 16 si ora 21
• Dupa ora 21 incepe stocarea, care dureaza toata noaptea...

Forte Pharma Minceur 24+ este o formula zi & noapte, imbogatita pentru o slabire 24 h / 24 mai puternica, avand o eficacitate demonstrata. Astfel, formula de zi arde grasimile si dreneaza in profunzime, iar formula de noapte evita stocarea nocturna a grasimilor si stimuleaza redarea fermitatii siluetei. Minceur 24+ contine complexul Oxylia Total®, un complex natural, exclusivitate Forte Pharma, care are o actiune puternica asupra destocarii zaharurilor si grasimilor.

Tot Forte Pharma ne aduce si produsul Calorilight, o decizie inteleapta pentru gurmanzi. Acesta este un supliment alimentar 100% natural, care ofera trei actiuni esentiale: capteaza direct o parte din grasimile din alimente si favorizeaza eliminarea lor naturala, incetineste asimilarea zaharurilor si deci stocarea grasimilor si controleaza abaterile alimentare. Calorilight este solutia ideala pentru a va pastra o alimentatie placuta, in acelasi timp controland aportul caloric.
Pe langa inesteticele kilograme in plus, o alta problema ce afecteaza majoritatea femeilor este celulita. Aici nu conteaza numarul kilogramelor (in plus sau in minus), pentru ca celulita pot avea si doamnele plinute, dar si modelele slabe bat. Celulita este mai mult decat o problema estetica. Aparitia ei iti indica faptul ca trebuie sa-ti schimbi modul de viata si alimentatia. Factorii care favorizeaza aparitia celulitei sunt:
• Alimentatia dezechilibrata, cu excese de fast food, paste, grasimi animale, dulciuri, sucuri, conserve, etc.
• Lipsa de exercitiu fizic regulat
• Dereglarile hormonale (pubertate, sarcina, menopauza etc)
• Ereditatea
• Stresul.
Celulita reprezinta inflamatia celulei adipoase, asociata cu acumularea de lichide, edem local, cresterea in volum a celulelor de grasime. Ea se manifesta printr-un aspect al pielii inestetic, binecunoscuta coaja de portocala care poate fi observata daca se prinde pielea intre doua degete si se exercita o presiune. De obicei apare pe solduri, genunchi, coapse si fese. Celulita nu apare in mod obisnuit la barbati, nici chiar la cei cu surplus de greutate, deci factorul genetic si hormonii feminini au un rol in formarea celulitei.
Este mult mai usor de prevenit aparitia celulitei decat de indepartat. Exista din ce in ce mai multe tratamente profesioniste la care puteti apela in lupta cu aceasta problema, dar in prima faza este bine sa incepem cu o corectare a regimului nostru alimentar si de viata. Trebuie sa consumam cel putin 2 litri de apa pe zi (fara a lua in calcul celelalte lichide: cafea, supa, etc.), sa mancam cat mai multe fructe si legume in stare cruda si cat mai putina carne grasa. Fructele trebuie consumate cu cel putin 45 minute inainte de masa si la cel putin 3-4 ore dupa masa. Trebuie redus consumul de cafea, alcool, tutun, sare, sucuri si dulciuri. Ideal ar fi sa incercati sa dormiti noaptea cu picioarele mai ridicate decat restul corpului, pentru a favoriza intoarcerea venoasa si drenajul limfatic. Oricum, dieta anticelulitica va reduce nivelul celulitei, dar nu va putea face minuni.
Aspectul inestetic al pielii are mai multe „etape”: celulita adipoasa (apare mai ales la femeile supraponderale, este non-dureroasa si este responsabila pentru formarea de noduli), celulita fibroasa sau dura (pielea are un aspect vizibil valurit, este tare la atingere si dureroasa) si celulita apoasa (este vizibila si moale, apare din cauza circulatiei limfatice proaste, iar pielea este lipsita de fermitate).
Exista nenumarate remedii impotriva diferitelor tipuri de celulita, cele mai multe putand fi folosite de catre voi insiva acasa. Acestea ajuta la eliminarea celulitei, dar in conditiile in care puteti respecta un regim de viata sanatos, cu o alimentatie echilibrata si exercitii fizice regulate.

Forte Pharma va ofera un produs cu actiune tintita asupra celulitei de pe fese si coapse: Specific Minceur Cellulite. Acesta actioneaza asupra depozitelor de grasime, printr-o actiune de destocare si de reducere a aspectului de coaja de portocala, dar are si o actiune drenanta, pentru dezilfiltrarea tesuturilor si pentru a lupta impotriva retentiei de apa. Si este extrem de usor de utilizat: se iau cate un comprimant roz (care arde grasimile) si unul albastru (drenant) cu un pahar cu apa, dimineata si seara.
De asemenea, exista multe produse cosmetice care actioneaza impotriva celulitei. Laboratoarele Lierac va propun doua solutii impotriva celulitei, sub doua forme de prezentare: Morpho-Slim – un gel anticelulitic concentrat care reface conturul corpului si reda fermitatea si Phytophyline fiole – pentru celulita profunda.

Cu varsta, doi factori sunt in principali responsabili pentru schimbarile suferite de silueta: celulita si pierderea fermitatii pielii.
Solutia Lierac: Concentratul anti-celulitic Morpho-Slim se bazeaza pe o inovatie tehnologica majora: LIPO-REVERSE®. Lipo-Reverse® este o asociere de cafeina activa in doze mari si un complex de glaucine, care transforma celulele grase in celule producatoare de colagen si elastina. Acest activ permite sa actioneze simultan asupra celulitei si fermitatii pielii: acesta este “efectul morphing”!

Morpho-Slim este destinat luptei impotriva celulitei localizate pe coapse, solduri si fese.
Prin masaj lejer, Morpho-slim desavarseste talia si soldurile, reda fermitatea partii interioare a coapselor si bratelor. Iar parfumul si culoarea acestui gel sunt desavarsite!
Impotriva celulitei profunde si incapatanate, care nu se mai da dusa de pe corpul nostru, Laboratoarele Lierac ne propun fiolele Phytophyline, care contin o concentratie mare de ingrediente vegetale retexturizante (cretisoara, iedera si coada calului), precum si extracte de plante ce sporesc drenajul (ceai verde si escin). Aceasta formula, folosita de doua ori pe zi, ofera rezultate vizibile dupa 21 de zile de tratament, dar cel mai bine este sa-l utilizam timp de 3 luni. Depozitele adipoase sunt vizibil reduse, iar pielea se simte mai ferma la atingere.

Laboratoarele 3Chenes ne propun 1.618 Sculpter, o crema inovatoare pe baza de Pleurimincyl®, un ingredient activ brevetat, care revolutioneaza cosmetica. Acest ingredient activ defineste si tonifica silueta, eliminand semnificativ depunerile de grasime si reducand celulita. Cafeina, recunoscuta pentru eficienta si performantele sale, favorizeaza circulatia, stimuleaza lipoliza si impiedica depunerea de adipocite. Pielea se purifica si atinge perfectiunea. Cei de la 3Chenes ne recomanda si un masaj pe care sa il realizam cu crema 1.618 Sculpter: pentru a ajuta la eliminarea toxinelor, efectuati delicat in jurul buricului cateva miscari rotative in sensul acelor de ceasornic. Aplicati crema Sculpter de jos in sus masand usor pentru a stimula circulatia sanguina. Apoi, cu pumnii stransi, pornind de la genunchi spre coapsa, realizati un masaj profund si intens, insistand pe zonele afectate.

Dupa cum se vede, solutii exista, doar ca trebuie sa ne inarmam cu extrem de multa vointa si rabdare pentru a ajunge la scopul propus: un corp frumos si armonios, fara inestetica celulita sau nesuferitele kilograme in plus.
Toate produsele prezentate se gasesc in farmacii.








.

2 comentarii:

  1. Aici nu imi place... sunt impotriva pastilelor de slabit.
    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Mihaela , unele pastile de slabit sunt extrem de agresive .... nu este cazul celor prezentate care au partea activa numai din plante.

    RăspundețiȘtergere