luni, 18 octombrie 2010

Participanti concurs PHYTO

Hello Girls and Boys :)

Am sa incep sa postez rezumatele PhytoPolleine ale celor care s-au inscris in concurs si bineinteles merita pentru ca am primit deja mailuri de la participanti ce doar au copiat fragmente din articol si chiar si articolul integral .

Castigatori deja sunt :
Irene cu blogul http://aboutbeautyandstuff.blogspot.com/

De peste 2000 de ani, faptul ca natura este utila omului  nu mai este un secret; si pentru ca secretele trebuiesc exploatate, Phyto a facut din natura un atuu creind Phytopolleine.
"Esentele tari se tin in sticlute mici". De 25ml, as adauga, pentru ca uleiurile esentiale pe care le contine sunt extrem de concentrate si valoroase. In doar  25ml incap 1750gr de plante, fapt care explica pretiozitatea acestui elixir.
Phytopolleine este un panaceu pentru par: fie ca este gras, uscat si subtire, predispus la cadere, iritat, cu matreata sau pur si simplu devitalizat, avand nevoie de un tratament fortificator. Phytopolleine remediaza toate aceste probleme, activand microcirculatia la nivelul scalpului si intarind radacina firului de par. Astfel, scuamele sunt indepartate, scalpul uscat este hranit si calmat, senzatia de mancarime dispare, parul subtire se indeseste ,capata volum si vitalitate, secretia de sebum este inhibata in mod natural, cresterea fiind facilitata ,iar parul simtindu-se mai sanatos. Practic, ceea ce face Phytopolleine este sa "detecteze" tipul de par si nevoile specifice, pentru ca apoi sa le rezolve.
Uleiurile esentiale sunt: de rozmarin, eucalipt si lamaie, toate cu efect astringent si antiseptic, care impreuna cu cel de salvie ajuta la normalizarea secretiei de sebum si la improspatarea scalpului; ulei de chiparos, cu un miros puternic si bun stimulant al circulatiei la nivel local; ulei de porumb, care contine toata gama vitaminelor B si ajuta la regenerarea firului de par si la hranirea scalpului uscat. Toate uleiurile degaja un miros puternic si revigorant, atat pentru trup, cat si pentru spirit!
Produsul nu contine parabeni, sulfati ori arome si culori sintetice.
Este un dar de la natura, creat de specialisti pentru fiecare dintre noi!



Alexandra - Bucuresti







Well.. in momentul acesta ma simt ca si unul dintre acele persoane care au produsele intr-o valiza si se duc din usa in usa sa prezinte produsele.. copilul din mine se gandeste la desenul ‘Viata cu Louie’. Tind totusi sa cred ca nu sunt una dintre acele persoane care doar lauda produsul, voi adauga si un mic exemplu daca este posibil J
X : Aceasta minunata crema va va scapa de riduri peste noapte, liniile fine ale fetei vor fi perfect estompate, veti arata ca la 20 de ani !
Y : Uh.. imediat sa imi aduc portofelul.
Urasc chestiile de genul asta.. e ca si cum i-ai zice unei femei sa manance o tona de ciocolata si apoi sa susti sus si tare ca o sa ramana la fel de slaba, colac peste pupaza poate mai si slabeste. Who knows ? Incurcate sunt Caile Domnului.
Sunt destul de sceptica la astfel de produse, dar rezumatul tau chiar m-a facut sa imi doresc cu ardoare aceste produse. Ce produse ? Yup.. you guessed : produsele Phyto.
Ca si tine voi face un mic rezumat al produsului pyhtopolleine(pacat ca totusi nu pot sa tin minte numele J).
Acest produs ne informeaza pe noi hairaholicele(de la shopaholic) ca ne poate scapa de problemele infernale ale podoabei capilare.Matreata, parul gras si parul uscat nu intra in discutie right ? nu uita mnu exista par urat, exista doar par prost ingrijit.Asadar ne promite ca ne va scapa de aceste probleme.  
Phytopolleine are in compozitie 72% uleiuri esentiale echivalentul a 1750g plante proaspete. That’s a big plus right? 
Uh.. am uitat sa spun, acest produs merge folosit pe orice tip de scalp, asadar nimeni nu este exclus. Daca ai o perioada stresanta nu trebuie sa te chinui cu fel si fel de masti facute in casa, trebuie doar sa apelezi la sticluta minune, sti cum se spune.. esentele tari se tin in sticlute mici.. asadar flaconul are doar 25 ml.
Asadar va duceti dupa portofel ?

Luminita - Bucuresti

Cu ulei de rozmarin
Si ulei de chiparos,
Stimulam bulbul pilos.
Phytopolleine e cel mai bun
Fara matreata ,fara.... sapun!

Gabriela - Galati
"Phytopolleine este f. indicat, mai ales acum, pe perioada de criza, cand toata lumea este stresata si cand Guvernul ne scoate par alb cu toate masurile pe care le ia in defavoarea noastra...si ma gandesc ca daca l-ar fi folosit si Basescu ar fi avut si acum suvita...sau poate scapa de chelie..."


Anca Maria - Calarasi
Pentru ca este un produs pe baza de ulei, banuiesc ca dupa aplicare radacinile parului ar capata un aspect uleios si ar sta in toata partile. Asadar aspectul meu ar avea de suferit (norocul meu ca nu m-ar vedea decat baietii mei), dar eu totusi m-as simti ca o nimfa cu o superba coronita de flori parfumate de lamai impletite cu crengute de rozmarin iar din loc in loc cateva frunze de eucalipt si de chiparos. cu ocazia folosirii produsului m-as si relaxa psihic dupa o zi plina de nebuniile celui mic si intreaga casa ar mirosi a lamaie - un parfum care imi place in mod deosebit.


Madalina - Bucuresti 
Am un pont pentru voi: laboratoarele Phyto au lansat un nou regal in materie de ingrijire a parului: Phytopolleine.
Acest elixir are puterea unui panaceu rezolvand cele mai variate probleme: seboree, scalp uscat sau iritat, matreata, prurit. Datorita efectelor antiseptice, antiinflamatoare, stimulatoare, cicatrizante pe care le au uleiurile esentiale din compozitia sa, Phytopolleine face curatenie in jurul fiecarui bulb pilos, si apoi stimuleaza cresterea unui fir de par purternic si stralucitor. Se aplica o data pe saptamana cu cel putin 30 de minute inainte de spalarea parului cu restrictia ca nu trebuie  folosit cu 24 de ore inaintea vopsirii sau decolorarii parului. In cazul fetelor insarcinate se recomanda prudenta in folosirea uleiurilor esentiale si consultarea medicului.

Acest produs modern reinvie traditia folosirii uleiurilor esentiale aparuta inca din cele mai vechi timpuri la egipteni (4500 i.H.) si transmisa apoi altor popoare:  greci, romani, persi, chinezi, indieni. Dupa ce folosirea uleiurilor esentiale cunoaste un declin in secolul xviii odata cu descoperirea uleiurilor sintetice, in 1937 chimistul francez Rene-Maurice Gattefosse reda lumii moderne secretele uleiurilor esentiale in  prima carte de aromoterapie moderna. Munca lui este continuata de biochimistul austriac Marguerite Maria, de Robert B. Tisserand si de multi specialisti ai zilelor noastre.

Urmatoarele uleiuri isi potenteaza efectele in componenta acestui produs:
-> uleiul rozmarin imbunatateste circulatia la nivelul scalpului stimuland folicului pilos. De asemenea hidrateaza scalpul si indeparteaza matreata.
-> uleiul eucalipt are un efect antiinflamator, antiseptic, elimina matreata si stimuleaza cresterea parului
-> uleiul de chiparos normalizeaza activitatea glandelor sebacee combatand caderea parului. Aroma sa echilibreaza emotional combatand stresul.
-> uleiul din coaja lamaie lupta cu matreata si improspateaza scalpul
-> uleiul de salvie  stimuleaza cresterea parului prin constituentii sai: tanin, saponine, borneol si camfor

Nu stiu ce impresie v-a facut voua dar eu trebuie sa il incerc. Nu am mai fost asa entuziasmata de un produs de pe vremea cand eram o pustoaica si imediat dupa revolutie aparusera si la noi reclamele la Pantene... si cum nu stiam pe vremea aceea ce este o reclama si ca nu tot ce zboara se mananca, eu visam la cositele diafane pe care urma sa le dobandesc dupa folosirea Pantene ...  acum sunt ceva mai realista, cred in produsele cosmetice bune si nu in minuni ... desi cine stie, poate dupa ce folosesc phytopolleine, o sa devin varianta feminina a fotbalistului Troy Polamalu care tocmai si-a asigurat cositele de aproape 1 metru contra sumei de 1 milion de dolari:  http://www.realitatea.net/asigurare-de-un-milion-de-dolari-pentru-parul-unui-jucator-de-fotbal-american_739117.html



Ella cu blogul http://topsecret-vioricaghe.blogspot.com/
"Phytolleine este numele unui tratament pentru scalpul cu probleme seboreice,uscat sau cu matreata, avand in compozitia lui 72% uleiuri esentiale (wow!)..toate intr-un flacon de doar 25 ml.Probabil ca cei de la Phyto au fost inspirati de ideea ca "esentele tari se pastreaza in sticlute mici" atunci cand l-au creat.O parte dintre aceste uleiuri sunt :
-uleiul de rozmarin: efect calmant ;
-uleiul de eucalipt : efect calmant,astringent si de improspatare ;
-uleiul de Chiparos :reduce matreata ;
-uleiul de lamaie: tonifiaza radacina firului de par.

Cel mai important de stiut este ca Phytolleine se aplica pe par cu cel putin 30 min inainte de spalare, iar pt. un rezultat de lunga durata este recomandat sa-l folositi saptamanal timp de 4 luni.

Ce cred eu despre acest produs? Ca va face tot ce promite pt. ca marca Phyto este o garantie pt. calitatea produselor lor.Din gama sampoanelor lor,cel mai mult imi place Phytocedrat ,desi nu am avut ocazia sa incerc decat 3 dintre ele.

Cat despre tratamentele pt. par, as fi in stare sa imi pun si cenusa in cap daca asta imi garanteaza un par divin si mai ales daca este un produs Phyto.
De cateva luni, folosesc o masca cu 2 galbenusuri de oua, o lingura de tinctura de urzica si 3 linguri de ulei de ricin...si stau cu ea cam 4-5h inainte de spalare.Nu am observat o schimbare in structura firului de par, dar speranta moare ultima.

Desi au trecut 2 ani de cand nu m-am mai vopsit, cerebelul meu imi transmite mereu semnale ca sunt la un pas de a deveni cheala..asa ca nu de putine ori imi intreb prietenul daca i se pare ca voi avea chelie, dar el nici nu da atentie unor asemenea comentarii.
In concluzie,parul meu cu tendinte de ingrasare si de deteriorare, a pus ochii pe acest tratament."



Alina - Cluj Napoca




Cu Phytopolleine tu te tratezi
saptamanal dar vezi sa crezi
ca iti face si mult bine
dar depinde doar de tine
ca sa l folosesti mereu
si nu te lasa la greu
el te ajuta ca sa stii
ca iti face bucurii
sanatatea ta e prima
nu face ca si vecina
ca il lasa mai mereu
in baie langa dusul sau
tratamentul este sigur
te ajuta te asigur
si mereu sa-l ai cu tine
in vacante si-n masina
familia-ntreaga  il foloseste
si pe tine te incalzeste
la suflet ca le face bine
te face sa te simti bine
ca ii face fericiti
sanatosi si multumiti

Alexxa - Constanta

Fie ca părul tau se aseamănă cu o maturică, fie ca stă scăldat majoritatea timpului în râuri de sebum sau că atunci cand îl scuturi « ninge », Phytopolleine  e potrivit pentru toate acestea. De ce ? Pentru că este un cocktail din plante proaspete, din 1750 gr de plante, pe care le inghesuie în doar 25 ml de elixir…Este o esenta tare, nu degeaba se tine intr-o asemenea sticluta ! Cu aceiaşi grijă şi răbdare  cu care civilizațiile antice extrăgeau picătură cu picătură uleiurile esențiale din plante, Phytopolleine reține  tot ce e mai prețios din florile, frunzele, tulpinile sau rădăcinile acestora.
 Pentru ca măturica sa se trasforme într-o microfibra pufoasă, pentru ca părul sa fie « nins » doar iarna, iar sebumul să nu se mai reverse,  Phytopolleine a selectat din natură cei mai buni doctori care stiu sa se lupte cu toate aceste probleme : rozmarinul, eucaliptul, chiparosul şi lămâia. Astfel, Phytopolleine nu numai că îți vindecă  scalpul,dar şi sufletul prin aromaterapie.  Toate aceste beneficii ale naturii şi aromaterapiei sunt acum foarte accesibile, pentru că Phytopolleine se găseşte în farmacii.


Simona cu al ei blog :    http://somonica.blogspot.com/
Phytopolleine este, asa cum bine scrie si pe cutie, un elixir universal; este solutia pentru toate problemele scalpului : fie ca ai parul uscat sau gras sau nu mai scapi de matreata.
Daca ai scalpul uscat, Phytopolleine  ajuta la stimularea secretiei de sebum, iar daca ai scalpul gras va regla secretia. Daca ai matreata, vei scapa de ea pentru ca Phytopolleine normalizeaza flora.
Este o sticluta foarte mica, are doar 25 de ml, insa este solutia tuturor problemelor scalpului. In cei 25 de ml gasesti concentrate in uleiuri esentiale echivalentul a 1750 de g de plante. Extractia uleiurilor este facuta cu multa atentie, este adaptata metoda de extractie in functie de fiecare planta in parte, fie din planta uscata sau proapata. Mai mult, se alege numai acea parte a plantei care este cea mai bogata in principii active. Asadar pe cat e de mic, pe atat e de  puternic.
Dintre uleiurile esentiale continute :


  • uleiul de rozmarin - are proprietati stimulatoare si calmeaza iritatia
  • uleiul de eucalipt - este astringent, calmant si stimulant
  • uleiul de chiparos - este aromatic
  • uleiul de lamaie - are o actiune de improspatare si tonifiere.
Toate aceste uleiuri esentiale au efect de nutritie al bulbului pilos si de echilibrare a secretiei de sebum.
In perioadele de recuperare dupa o boala, surmenaj sau stres obsevam efectele acestor factori si la nivelul parului, unghiilor si al pielii. E atat sa urmezi atat un tratament intern cat si extern; asa ca un complex de vitamine si minerale poate fi completat de Phytopolleine iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.
Se recomana folosirea saptamanala, inaintea de spalarea parului, timp de 4 luni. Se maseaza scalpul cu acest produs si se lasa minim o jumatate de ora inainte de spalarea parului. Dat fiind ca il aplici doar pe scalp si e necesar doar o data pe saptamana sa faci acest tratament, cei 25 de ml iti vor ajunge suficient timp.
Personal mi se pare o alternativa mult mai buna la mastile traditionale. M-am chinuit mult timp cu mastile cu ou si ulei de ricin pe care le lasam sa actioneze minim 4 ore; uneori le lasam chiar peste noapte. Nu eram o imagine prea draguta cu masca pe par si cu o casca (pentru ca mastile naturale curg iar eu le aplicam din belsug, in speranta unor rezultate bune). Cu Phytopolleine nu o sa ai toate problemele astea; doar masezi cateva picaturi pe scalp si apoi iti poti prinde parul intr-un coc si lasi sa actioneze cat vrei tu. Asa ca va recomand si voua sa renuntati la retetele bunicii si sa profitati si voi de pe urma muncii de cercetare din laboratoarele Phyto.


Violeta - Bucuresti 
Iata povestea unei prietene  care s-a indragostit de Phytopolleine

Alina intr-o seara de toamna  se simtea singura si s-a gandit sa se plimbe ,in drum spre parc a zarit o reclama cu Phytopolleine ca suna cam asa: “ Incearca-ma ,cu siguranta te vei indragosti de mine!!!” a intrat intr-o farmacie,s-a documentat si a cumparat produsul.
Prima seara a simtit cum mirosul placut
de plante cu proprietati parfumante , frunze, scoarta sau radacini ale unor specii denumite “plante aromatice” o “imbata” de placere, nu-mi venea sa creada ceea ce simte,a cautat mai multe informatii, a aflat ca de-a lungul anilor, civilizatii precum cea din China, India, Persia, Egipt sau Grecia s-au folosit de plantele aromatice, pe care le numeau adesea “plante spirituale” sau “esente”. Pe langa faptul ca mirosul placut de flori o transporta intr-o lume calda si linistita, a observat ca este si miraculos,dupa cateva zile de folosire a produsului  Phytopolleine  a observat ca i-a tratat iritatiile intrucat uleiul de rozmarin are proprietati stimulatoare si calmeaza iritatia; uleiul de eucalipt este calmant, astringent si stimulant, acest ulei producand o senzatie placuta de prospetime la aplicarea sa pe piele sau pe scalpul sensibil.
O simpla plimbare de toamna i-a schimbat viata prietenei mele.
Phytopolleine este recomandat pentru tratarea parului slabit in cursul unor boli, surmenaj, stres; pentru scalpul gras; pentru prurit ocazional si matreata- in prezent prietena mea se simte mult mai bine, este mai calma,mai sanatoasa si poate recomanda prietenelor ei asa cum mi-a recomandat si mie  toate produsele Phyto.
 
 


  

12 comentarii:

  1. Bonjourica!

    Mihaela, nu inteleg partea asta:
    "de la participanti ce doar au copiat fragmente din articol si chiar si articolul integral". Adica in loc de o parere personala ele au copiat articole?????

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihaela ... asa sunt oamenii . Si la concursul de LIERAC am avut foarte multi participanti ce au copiat integral articolul ca si raspuns la intrebarea de participare .

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!
    Draga mea, te rog sa ma ajuti cu un numar de telefon sau un e-mail al tau. As vrea sa vorbim despre un proiect foarte dragut, care sunt sigura ca ti-ar placea.
    Thx, Cata

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Catalina ,

    Imi poti scrie pe thingsbyms@gmail.com si vedem de acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar ma bucur ca am castigat si abia astept sa le folosesc si sa le fac un review. Mi-am luat si Phytocedrat si sunt super-incantata.
    E super ca le-am descoperit, chiar functioneaza pt parul meu incapatanat de gras. Multumesc, Mihaela!

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari castigatorilor !

    RăspundețiȘtergere
  7. Mihaela, am primit cutia cu Phytocitrus Shampoo si Phytocitrus Restructuring Mask. Prima impresie: imi plac ambalajele sigilate si prezentarea profesionala. Am citit ca samponul este putin astringent si doresc sa-l folosesc incepand cu prima vopsire (peste o saptamana).
    Turbo Draine este "in probe" :)
    Te pup,
    Ema

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga Ema ,

    Te astept cu un review al produselor . Sper sa iti placa :) .

    Pup ,
    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  9. Da - pe 31 octombrie se inchide .Vezi tab UN NOU CONCURS - acolo gasesti detaliile lui . Te astept cu drag la concurs

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna Mihaela,

    Dupa cum am promis, am revenit cu parerea mea despre produsele Phyto pe care am avut ocazia sa le incerc cu bunavointa ta:). Pentru ca am parul cu tendinte de ingrasare (la radacini mai mult), prima data am fost tentata sa incerc Phytopolleine,apoi Phytocitrus sampon si masca. Marturisesc ca mi s-a parut foarte putin un flacon de 4 ml ca sa-mi ajunga pentru intreaga suprafata a scapului, dar m-am inselat..phytopolleine este atat de concentrat, incat 2 ml cred ca erau suficienti (asta am si facut a doua oara). Prima senzatie pe care am avut-o la aplicarea elixirului Phytopolleine a fost una de calmare, de racoare si chiar de relaxare datorita aromei placuta care s-a imprastiat in toate camerele prin care am trecut:) Prin urmare, l-am lasat sa actioneze 2 ore (in care nu a curs deloc, pentru ca se absoarbe foarte bine). Apoi am fost sa-l clatesc (si am aromatizat si baia) si am aplicat Phytocitrus sampon. Dupa ce am clatit samponul, parul meu pur si simplu scartaia de curatanie, era foarte drept, fara bucle incurcate..deci puteam foarte bine sa nu aplic masca, dar nu m-am putut abtine:) Masca avea ca si samponul un miros foarte fresh, ca de citrice si mi-a lasat parul "imponderabil". Dupa ce m-am uscat, am reusit sa vad rezultatele finale: un par extrrem de stralucitor, foarte usor de pieptanat, fara "antenutze" (cum le spun eu:D), de parca as fi iesit dintr-un salon!!! Fara niciun fel de exagerare, Phytocitrus mi se pare cel mai bun sampon pe care l-am incercat vreodata:) si cu siguranta il voi mai achizitiona. Iar phytopolleine chiar este un elixir magic pentru ca aveam ceva probleme cu matreata, iar dupa prima utlizare deja nu mai aveam niciun fir. Ce este si mai miraculos e ca nu am mai fost nevoita sa-mi spal parul dupa doua zile ..a ramas inca curat si 4 zile, l-am spalat doar pentru ca nu-mi placea cum se mai aseza:)Am testat si Phtojoba, desi e pentru par uscat (dar avand in vedere ca am parul vopsit si ca vine frigul am considerat ca e potrivit), mi-a facut la fel de bine: acelasi par stralucitor si matasos.

    Iti multumesc inca o data pentru ca mi-ai dat ocazia de a descoperi minunatele produse pe care le voi achizitiona dupa ce cutia cu bunatati se va goli :(

    Cu drag,
    Alexxa, Constanta

    RăspundețiȘtergere