luni, 25 octombrie 2010

Buze catifelate chiar si pe timp de iarna?


Unul dintre simbolurile personalitatii noastre, buzele necesita o ingrijire zilnica speciala. PIZ BUIN, specialistul in protectie solara, readuce in prim-plan stick-ul de buze FPS 20, un must-have indispensabil atat pe timp de vara, cat si in sezonul rece.
Inzestrat cu proprietati hidratante si anti-oxidante, acesta protejeaza buzele impotriva factorilor agresivi ce vin odata cu sezonul rece: vant, soare, frig. Ideal atat pentru femei, cat si pentru barbati, stick-ul PizBuin previne craparea buzelor, mentinandu-le nivelul optim de hidratare, chiar si in conditii extreme. In plus, continutul de vitamina E lupta impotriva stresului oxidativ, prevenind astfel instalarea imbatranirii cutanate.
Aroma de vanilie
Variante disponibile - SPF 20
Disponbil in farmacii, pret recomandat 28 lei

Stiati ca?
·               Puternic vascularizata, pielea buzelor are doar 3-5 straturi celulare in comparatie cu pielea tipica a fetei, care detine pana la 16 straturi;
·               Buzele nu contin celule pigmentare sau glande sudoripare;
·               Din cauza culorii deschise a pielii, buzele sunt vulnerabile in special atunci cand sunt expuse la soare.

10 comentarii:

  1. Am si eu minunea asta in geanta, alaturi de alte cateva balsamuri de buze- da, sunt o obsedata cu buze problematice:))-, insa dintre toate, mi se pare cel mai bun. Il folosesc si iarna si vara si nu m-a dezamagit niciodata si daca lui Carmex ii dau nota 10, Piz Buin primeste 11 :D

    RăspundețiȘtergere
  2. :D Ma bucur ca iti place . Piz Buin este singura gama de protectie solara adaptata pentru vara si iarna - exista o subgama speciala de protectie solara pentru munte ... Acest produs este potrivit atat vara cat si iarna .

    RăspundețiȘtergere
  3. bONJOURICA!

    Si eu sunt o obsedata de buze si in toate gentile am balsamuri de buze. Si eu am avut PizBuin (spun ca l-am avut pentru ca nu-l mai gasesc...offf) si mi-a placut tare mult. L-am folosit vara iar la mare l-am considerat micul meu prieten. E un produs bun.

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihaela, au la Sensiblu sau cred ca si in alta farmacie, la standul Piz Buin! Ah, si la Help Net am vazut!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bonjourica!

    Nu Zuzele, nu-l gasesc in casa la mine :D :D In Sensi l-am vazut..
    Mercic.

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  6. Mihaela .... noi tot am discutat despre Piz Buin .... la Farmaplanet ai incercat ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Il pierdusem (stiam ca e in casa dar nu il gaseam), nu era vorba ca nu-l gasesc in farmacii. Intamplarea a facut sa-l gasesc ieri sub pat :D

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  8. Este, oare, eficient, in cazul tramentelor anti-acneice? Mentionez ca folosesc un astfel de tratament care indeparteaza grasimea din fiecare celula din organism si buzele imi sunt ranite, asa ca ma intreb daca m-ar putea ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Vyio .... iei Roaccutane ? Daca da mai potrivit este pentru tine Ceracuta Stick de la Noviderm .... este special pentru cei care iau isotretinoizi

    RăspundețiȘtergere
  10. Folosesc o gramada de balsamuri, normale, bio, chiar si crema de galbenele, dar ma ajuta doar pentru 5 minute :( Si e si cumplit de frig afara acum.

    RăspundețiȘtergere