joi, 3 septembrie 2009

KIT DEPIGMENTANT ANTI-TACHE


Se bazeaza pe o descoperire revolutionara ce a luat premiul Nobel in domeniul chimiei in anul 2004: este primul program depigmentant care actioneaza tintit asupra lipofuscinei, un pigment ce joaca un rol esential in aparitia petelor brune.
Petele brune apar sub influenta diferitilor factori, cum ar fi radiatiile UV, tulburarile hormonale si mai ales varsta.
Ele se gasesc la nivelul zonelor expuse la soare (fata, decolteu, maini) si sunt in principal din cauza:
· Dereglarilor in producerea si repartitia melaninei (pigment brun responsabil de culoarea pielii)
· Acumularii in celule de lipofuscina (pigment oxidat care accentueaza culoarea neagra-maronie a petelor).
Aceste excese de melanina si de lipofuscina formeaza niste aglomerari la suprafata responsabile pentru problemele pigmentarii cutanate.
Utilizati zilnic cele 2 produse continute in programul anti-pete. Pret: 240 lei.
Etapa 1
· Esenta activatoare depigmentanta
Foarte concentrata in acid glicolic (5%) si acid lactic (5%), aceasta esenta atenueaza culoarea petelor brune din primele zile de utilizare prin eliminarea pigmentului acumulat la suprafata si stimularea reinnoirii celulare. Prezenta unui activ hidratant calmeaza pielea si ii asigura acestui produs o toleranta optima. Mod de utilizare: Aplicati cu grija pe petele brune dimineata si seara. Utilizati timp de cel putin 6 saptamani consecutiv. Prezentare: roll-on 5 ml.
Etapa 2
· Ser intensiv depigmentant
Care contine complexul intens depigmentant exclusiv Lierac. Acest complex, compus din 3 activi performanti, asigura o actiune tintita asupra celor 2 pigmenti (melanina si lipofuscina) responsabili de aparitia petelor brune, pentru a le atenua si a preveni reaparitia lor. Zi dupa zi, petele se estompeaza, tenul redevine uniform, pielea este hidratata, supla si confortabila. Mod de utilizare: Aplicati dimineata si seara, dupa Esenta depigmentanta, pe intreaga zona ce necesita tratament (fata, decolteu, maini). Utilizati timp de cel putin 6 saptamani consecutiv. Prezentare: flacon cu pompa dozatoare 30 ml.

10 comentarii:

  1. eu am un ten gras cu tendinte acneice
    din cand in cand, imi para cosuri, acre dupa ce se vndeca, se transforma in pete maronii care trec greu, dupa vreo 3c luni. esti sigura ca aceasta crema m-ar ajura sa revin la un ten uniform?
    adica sincer, mihaela, merita sa o cumpar?

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuza-ma Adela ... sunt o ametita !! Da - merita toti banii !Este o inovatie in materie de descoperire si implementare . Practic taie sinteza anormala de melanina din melanocit de la nivelul mesajului ( ca atunci cand nu ai retea , daca nu merge reteaua nu trimiti sms si poate nu te intalnesti cu cineva ). Prezenta AHA ajuta la indepartarea celulelor deja hiperpigmentate .

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce a zis Adela e perfect valabil si pentru mine. E vorba de pete ramase de la acnee care sunt vizibile timp de cateva sapatamani "bune" dupa dezastru si care presupun ca pot fi atenuate de acest produs, nu?
    Pentru ca la urma urmei reprezinta tot niste portiuni hiperpigmentate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Citeste la sectiunea Noviderm crema catifelanta . Este o crema speciala pentru acneea adultului cu vitamina C . Produsul de mai sus este pentru hiperpigmentari serioase . Cea de la Noviderm previne aparitia petelor post vindecare ... chiar a fost special conceputa pentru persoane care se confrunta cu problema asta .

    RăspundețiȘtergere
  5. Da cred ca e vorba despre una din cremele primite ca esantion de la tine. Am folosit-o ultimele doua nopti si o ador. Tot nu ma pot impaca cu Boreade 12 totusi. Dar aceea e foarte buna in sensul ca ma trezesc cu tenul hidratat si catifelat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Not Beautiful acum ca a trecut ceva timp de cand o folosesti ne poti spune mai multe despre ea ?XOXO

    RăspundețiȘtergere
  7. Din pacate,si tenului meu ii place sa lase in urma o amintire..petele maronii.Am mai incercat de la Roche-Posay Cicaplast si nu facea nimic,ba chiar m-am trezit si cu o iritatie.Cremele au preturi cam piperate,dar dak merita,ne mai gandim.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum ai reusit sa faci pete maronii ? Post vindecare acnee sau de la soare ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu ma confrunt cu aceste probleme....deja nu mai sper sa existe ceva, sa poata indeparta aceste pete inestetice:((

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Cami ,

    Ai folosit ceva pana acum ?

    RăspundețiȘtergere