sâmbătă, 5 septembrie 2009

Patrick Ales - un hairstylist al vedetelor
















De mai mult de 50 ani Mr. Alès, un hairstylist legendar al Parisului , creaza solutii naturale pentru ingrijirea parului bazate pe extractele din plante . Din 1956 pana in 1969, a formulat primele produse PHYTO , Huile d’Alès Intense Hydrating Oil Treatment , Phyto 7 Daily Hydrating Cream si Phytodéfrisant Botanical Relaxing Balm.

In salonul sau din Paris ( si astazi deschis pe Champs Elysee ) a testat noile formule si produse pe clientii si vedetele care ii treceau usa , printre care si Catherine Deneuve / Jacqueline Kennedy Onassis.

2 comentarii:

  1. Foarte tare...imi plac mult produsele Phyto chiar fac diferenta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca diferenta vine de la pasiune - pasiunea lui Patrick Ales pentru plante si pentru par . Este un om foarte constiincios , extrem de exigent care tinteste spre produse de nota 10 . Ce e de semnalat la Phyto este faptul ca sunt unele produse mai batrane si decat noi , Ulei D`Ales este mai batran decat mama :)) .... asta spune foarte multe despre calitate , pe o piata atat de critica, exigenta si in schimbare cum este cea a cosmeticelor sa ai un produs care sa reziste 52 ani fara modificare de formula e grozav .

    RăspundețiȘtergere