sâmbătă, 5 septembrie 2009

Te gandesti la el ... atunci te gandesti la tine!!


Asa cum noi femeile avem un subiect arhidiscutat si barbatii au lumea lor de vis : lumea auto .

Esti la chioscul de ziare si vrei sa iti iei ultimele numere ale revistelor favorite ? Atunci ia si ultimul numar al revistei Promotor .


Pentru ca make-up-ul face casa buna cu caii putere !!!Parol :) !

8 comentarii:

  1. Da , foarte tare ... nici nu m-am gandit la asta ,dar poate asa nu se mai uita urat la mine cand imi iau revistele mele :) . Anca

    RăspundețiȘtergere
  2. De multe ori este o lectura destul de placuta si pentru noi ... plus ca te mai poti baga in discutii cand barbatii vorbesc despre masinile lor :) . In orice caz eu zic ca este foarte bine sa citesti si genul asta de presa - o masina o iei o data la cativa ani si atunci este bine sa stii ce poti alege .

    RăspundețiȘtergere
  3. Anca daca o sa imi urmezi sfatul sa imi spui si mie pls :) .

    RăspundețiȘtergere
  4. Da,barbatii si masinile,femeile si cremele..e un cerc vicios!o sa ii cumpar.Prietenul meu citeste si Men's Health...buna idee!o sa ii fac o surpriza!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Ella , sa imi spui de reactie .... sunt extrem de curioasa din fire ;)) . Numarul asta au si un articol interesant despre Ferrari asa ca se va bucura cu siguranta de surpriza .

    RăspundețiȘtergere
  6. Am uitat sa iti zic,caci i-am cumparat-o si era chiar ultima la chioscul de unde am luat-o.A ramas surprins si ma intreba cum de mi-a venit aceasta idee..si in gandul meu :"Mihaela,ce tare esti!"multumesc,ramai secretul meu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ella ... ce dragutz , s-a bucurat sa o primeasca nu ? Saptamana viitoare voi extrage premiul Phyto .... poti sa te intalnesti cu mine la o cafea sa fi martora ? Si Adela Sarghie va veni .XOXO

    RăspundețiȘtergere
  8. MS...iti multumesc ft. ft. mult pt. invitatie!Mi-as dori sa te cunosc si pe tine si pe Adela,insa marti plec la Galati ca sambata e ziua mamei si sa fiu cu ea.Sper sa ne vedem dupa ce ma intorc si sper sa fiu eu castigatoarea,desi nu prea stau bine la capitolul noroc.Sa faceti ptiu,ptiu cand trageti!:)))

    RăspundețiȘtergere