joi, 14 ianuarie 2010

Apaisance de la Lierac


De curand, Lierac a adus pe piata romaneasca gama Apaisance, gama anti-aging destinata pielii sensibile.
Pielea sensibila devine o problema din ce in ce mai frecventa, care apare la orice varsta. Daca in anul 1980 1 din 3 femei avea pielea sensibila, astazi peste 50% dintre femei au pielea sensibila si se previzioneaza o crestere distincta pana in anul 2020. Dintre persoanele care isi cumpara produsele cosmetice de ingrijire din farmacii, 3 femei din 4 au pielea sensibila.
Pielea sensibila se caracterizeaza prin senzatii de disconfort si de piele care tine, furnicaturi si prin aparitia inesteticei inrosiri.
Pielea sensibila este in mod deosebit vulnerabila la agresiunile factorilor externi. Cu trecerea timpului, are nevoie de produse anti-aging, dar care in acelasi timp sa calmeze natura sa sensibila.
Solutia Lierac la aceste 2 probleme ale pielii o reprezinta gama Apaisance, ce contine un complex vegetal cu dubla actiune:
1. O combinatie unica de pro-antocyanine din tei si nalba care actioneaza asupra sensibilitatii pielii.
2. Aminoacizi din ovaz care actioneaza asupra aparitiei semnelor vizibile de imbatranire.
Actiunea 1: Calmeaza pielea sensibila
Pro-antocyaninele din tei si nalba, cu proprietati anti-histaminice, anti-radicali liberi si anti-inflamatorii, ajuta la calmarea pielii si ii redau confortul
Actiunea 2: Lupta impotriva aparitiei semnelor vizibile de imbatranire
Aminoacizii din ovaz, oferind o activitate complexa anti-aging, ajuta pielea sensibila sa lupte eficient impotriva aparitiei semnelor vizibile de imbatranire prematura.
Gama Apaisance contine 3 produse: o Apa curatatoare micelara, un Fluid anti-roseata si o Crema pentru redarea confortului pielii sensibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu