miercuri, 20 ianuarie 2010

Mustela 9 Luni





Cand ii cereti pielii un efort special, e nevoie de o ingrijire speciala.

Mustela® 9 Luni este o gama de ingrijire a pielii special creata pentru viitoarele mamici. Este singura gama formulata pentru a acompania in deplina siguranta evolutia pielii in cursul sarcinii si in perioada de alaptare. Este rezultatul cercetarilor Laboratoarelor farmaceutice frantuzesti Expanscience®. Eficacitatea produselor este testata sub control medical: ginecologic, dermatologic si flebologic. Confortul in utilizare este deplin.
Pentru perioada post-partum, gama Mustela ne recomanda un program complet format din 2 produse, cu actiuni complementare, pentru o eficacitate marita in remodelarea siluetei. Un produs actioneaza din exterior – Gelul de corp restructurant dupa nastere, iar cel de-al doilea actioneaza din interior – Activatorul pentru fermitatea corpului (supliment alimentar). In cazul ambelor se incepe utilizarea imediat dupa nastere.
Gelul de corp restructurant dupa nastere din gama Mustela 9 Months reda fermitatea, subtiaza silueta, tonifica pielea, da senzatia de vitalitate si creaza o stare de bine dupa aplicare, datorita efectului tensor si datorita prospetimii parfumului sau.
Este prima formula special creata pentru a remedia relaxarea cutanata si depunerile dizgratioase vizibile pe piele, principalele consecinte ale sarcinii.
Zilnic, se maseaza usor zonele afectate (abdomen, solduri, fese...), timp de minim 1 luna dupa nastere. Nu se aplica pe cicactricea de cezariana.
Activatorul pentru fermitatea corpului este primul supliment alimentar special formulat pentru a raspunde nevoilor femeilor care tocmai au nascut. Restructureaza pielea, favorizeaza drenajul, reda fermitatea si ajuta la reducerea depozitelor grase inestetice cauzate de sarcina. Rezultatele sunt vizibile dupa 8 saptamani.
Se ia o capsula dimineata si una seara – se recomanda tratament de 3 luni in cadrul unui stil de viata sanatos si a unei alimentatii variate.
Pentru perioada alaptarii, gama Mustela ne propune un produs dermo-reparator pentru mameloane: Balsamul de redare a conforului in timpul alaptarii. Acesta trebuie utilizat din momentul nasterii pentru a face alaptarea mai usoara.
Acest balsam ajuta la restructurarea pielii deteriorate si calmeaza rapid senzatia de disconfort. De asemenea, protejeaza, purifica si hraneste mameloanele. Nu se clateste. Se aplica dupa fiecare alaptare sau oricand se simte nevoia.
Toate produsele din gama Mustela® Post-partum sunt compatibile cu alaptarea (bineinteles, cu respectarea regulilor de igiena inaintea alaptarii, chiar si in caz de neaplicare).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu