joi, 28 ianuarie 2010

Celulita – o problema din ce in ce mai frecventa!

Nu exista un miracol care sa reduca coaja de portocala dintr-o data. Dar un stil de viata activ, care sa includa un regim alimentar echilibrat, exercitii fizice si folosirea produselor cosmetice adecvate poate reduce vizibil aspectul dizgratios al depunerilor celulitice. In afara de aspectul neplacut si inestetic al celulitei, trebuie sa stiti ca netratarea ei la timp poate duce la dureri ale respectivelor zone.
Celulita este o acumulare de grasime in celulele pielii. Acestea pot stoca de pana la 100 de ori volumul lor! Aparitia acestei acumulari de grasime in celule este rezultatul unui dezechilibru intre intre producerea de grasime (lipogeneza) si distrugerea de grasime (lipoliza), in favoarea celei dintai. Acest dezechilibru poate avea diferite cauze:
- Hormonale (pubertate, sarcina, utilizarea de contraceptive...)
- Ereditatea
- Stilul de viata (obiceiurile alimentare, lipsa exercitiilor fizice, stres...)

Laboratoarele Lierac va propun doua solutii impotriva celulitei, sub doua forme de prezentare: Morpho-Slim – un gel anticelulitic concentrat care reface conturul corpului si reda fermitatea si Phytophyline fiole – pentru celulita profunda.
Cu varsta, doi factori sunt in principali responsabili pentru schimbarile suferite de silueta: celulita si pierderea fermitatii pielii.
Solutia Lierac: Concentratul anti-celulitic Morpho-Slim se bazeaza pe o inovatie tehnologica majora: LIPO-REVERSE®. Lipo-Reverse® este o asociere de cafeina activa in doze mari si un complex de glaucine, care transforma celulele grase in celule producatoare de colagen si elastina. Acest activ permite sa actioneze simultan asupra celulitei si fermitatii pielii: acesta este “efectul morphing”!
Morpho-Slim este destinat luptei impotriva celulitei localizate pe coapse, solduri si fese.
Prin masaj lejer, Morpho-slim desavarseste talia si soldurile, reda fermitatea partii interioare a coapselor si bratelor. Iar parfumul si culoarea acestui gel sunt desavarsite!

Impotriva celulitei profunde si incapatanate, care nu se mai da dusa de pe corpul nostru, Laboratoarele Lierac ne propun fiolele Phytophyline, care contin o concentratie mare de ingrediente vegetale retexturizante (cretisoara, iedera si coada calului), precum si extracte de plante ce sporesc drenajul (ceai verde si escin). Aceasta formula, folosita de doua ori pe zi, ofera rezultate vizibile dupa 21 de zile de tratament, dar cel mai bine este sa-l utilizam timp de 3 luni. Depozitele adipoase sunt vizibil reduse, iar pielea se simte mai ferma la atingere.

5 comentarii:

  1. Buna,Mihaela!Am primit azi un colet cu aceasta crema si un cd...cred s-au incurcat adresele...

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea este o surpriza - iti povestesc pe mess :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca toate avem celulita intr-o mai mica sau mai mare masura. La unele dintre noi e vizibila, la altele foarte putin.
    Am incercat diverse creme, cel mai mult mi-au placut Cellulight si Bodyshape de la Elmiplant.

    Cu toate astea, sunt dispusa sa incerc si altceva, chiar daca e mai scump. Problema e ca in Galati nu am vazut produse de la Lierac.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Vyio ,
    In Galati se gaseste in Sensiblu 3 Lierac . Ce asteptari ai de la o crema anticelulitica ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Asteptari? Sa imbunatateasca textura pielii. Stiu ca o crema nu poate face prea multe, fara sport si o anumita dieta, dar daca se observa si cele mai mici imbunatatiri, atunci eu sunt multumita.

    RăspundețiȘtergere