joi, 28 ianuarie 2010

Decolteul – o zona ce trebuie sa fie perfecta!

Pentru a avea un decolteu senzational trebuie sa avem grija de sani, dar si de pielea din zona respectiva. Un decolteu frumos este un atribut al feminitatii. Niste sani frumosi, tonici si fermi pot sublinia eleganta unei siluete!
Mentinerea unui bust ferm si a unui decolteu radios este o preocupare majora a tuturor femeilor. Sanii depind foarte mult de elasticitatea pielii care ii sustine: ei urmeaza miscarile pielii. Continuu supus efectelor gravitatiei, bustul sufera schimbari ca urmare a imbatranirii pielii, precum si datorita factorilor interni sau externi: episoade hormonale (pubertate, sarcina, menopauza...), variatii bruste de greutate sau expunerea la soare. Toate aceste duc la lasarea sanilor, problema care se mai numeste ptoza mamara. Aceasta problema este adeseori insotita de leziuni cutanate in zona decolteului (pete maro, deshidratare, piele „arsa” de soare).
Pentru a fi mentinuti fermi si robusti, sanilor, indiferent de marimea lor, trebuie sa li se acorde atentie. Tonifierea bustului se poate obtine prin inot si prin exercitii de gimnastica ce antreneaza pectoralii. De asemenea, dusul cu apa rece ramane cel mai bun mijloc de stimulare a microcirculatiei sanguine, care asigura si o buna elasticitate a pielii. Utilizarea de creme si lotiuni speciale pentru zona bustului si decolteului este un pas extrem de important in ingrijirea lor.
Pentru ingrijirea sanilor si decolteului, Lierac va propune 2 game de produse: Bust Lift, crema si spray, si fiolele Phytrel, produse cu actiune tintita, extrem de eficiente.
Bust Lift Crema de modelare este un veritabil produs anti-age integral pentru bust, aceasta crema de modelaj avand in compozitie oligopeptide din alune si un extract de mandarina Japoneza pentru a reda tonusul invelisului cutanat al bustului si a estompa petele pigmentare.
Bust Lift Spray tensor este o lotiune sidefie foarte proaspata, imbogatita cu biopolimeri de grau. Decolteul este rapid catifelat, pielea arata ca si cum i s-ar fi facut un lifting pentru o infrumusetare instantanee.

Phytrel Fiole (cu aplicator) sunt extrem de concentrate in agenti de redare a fermitatii, tensori si catifelanti. Phytrel este produsul “remontant” de care sanii vostri au nevoie. O adevarata cura de soc, tesutul de sustinere al sanilor este fortifiat, ca si cum ar fi facut un lifting.

2 comentarii:

  1. Se pot folosi produsele astea si la 22 de ani? Nu am probleme cu sanii, dar ma intrebam daca se poate mai bine de atat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pot folosi de la varsta ta .... Depinde acum de ce ai nevoie . Daca ai slabit sau treci printr-o dieta recomandat ar fi sa folosesti si ceva special pentru sani sau macar crema uzuala de corp . Zona este sustinuta doar de piele care odata pierzand elasticitatea pierde puterea de sustinere . De la o marime la alta lipsa elasticitatii devine mai vizibila . Produsele de mai sus nu ajuta la UPGRADE-ul cupei :))) .... dupa cum am mai scris intr-un alt coment , daca faceau asta imi umpleam o cada cu ele si stateam la dospit . Te mai astept pe aici .... Cu drag , Mihaela

    RăspundețiȘtergere