miercuri, 20 ianuarie 2010

Gama Cold Cream de la Mustela


Produsele cu Cold Cream de la Mustela se adreseaza pielii uscate constitutional sau temporar si apara pielea impotriva factorilor de mediu (frig, vant, ...). Ele protejeaza, hidrateaza si calmeaza pielea bebelusilor si a copiilor.
Crema cu Cold Cream retine apa in piele, asigura o hidratare de lunga durata (8 ore) si calmeaza zonele inrosite. Se poate folosi pe fata sau corp. Ea garanteaza hidratare optima si este, de asemenea, un remediu ideal pentru pielea inrosita sau crapata. Este de nelipsit in timpul iernii.
Sapunul cu Cold Cream se foloseste pentru igiena zilnica (in timpul baii sau in orice moment al zilei) a pielii uscate, deshidratate sau agresate (de vreme rece, vant, apa dura...) a nou-nascutilor, bebelusilor si copiilor. Se poate folosi pe fata si corp. Curata cu blandete, hidrateaza si catifeleaza pielea si compenseaza efectul de uscaciune al apei dure.
Laptele de corp nutri-protector cu Cold Cream este o lotiune de corp nutritiva pentru pielea uscata, deshidratata sau agresata (frig, vant, apa dura...). La suprafata protejeaza si reface filmul hidro-lipidic, iar in profunzime ceramidele (lipide cheie) impreuna cu Cold Cream formeaza un complex care ajuta la refacerea apararii naturale a pielii. Datorita acestei duble actiuni, pielea este hranita intensiv, hidratata, calmata (descreste iritatia si senzatia de disconfort a pielii) si este refacut stratul lipidic. Pielea este catifelata si supla, isi recapata senzatia de confort.
Gelul curatator cu Cold Cream este potrivit pentru igiena zilnica (toaleta sau baie) pentru pielea uscata, deshidratata sau agresata (frig, vant, apa dura...) la nou-nascuti, bebelusi si copii. Curata delicat pielea datorita bazei de spalare foarte delicate, fara sapun (pH neutru). Protejeaza si reface bariera hidro-lipidica impotriva agresiunilor externe, rehidrateaza pielea si calmeaza iritatia si senzatia de disconfort datorita actiunii hranitoare a Cold Cream si a ceramidelor (lipide cheie ale pielii). Lasa pielea catifelata, supla si bine protejata.
Hydra Stick cu Cold Cream este realizat pentru protectia zilnica a copiilor (nou-nascuti, bebelusi, copii mici) cu piele uscata, deshidratata sau care sufera de agresiuni externe. Hidrateaza si protejeaza toate zonele expuse si mai ales buzele crapate si deteriorate si pometii, oferind o senzatie de confort imediata si de durata. Textura sa catifelata permite o aplicare usoara si placuta.
Unde le gasim: http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=cold%20cream&ItemId=2162822
http://www.centrofarm.ro/st1/pg1/mustela-cold-cream/cautare-produse.html
http://www.farmaciiledona.ro/cautare?keywords=mustela+cold+cream
http://helpnet.ro/?pid=10&cod=HNIMCOSMUS08

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu