miercuri, 20 ianuarie 2010

Mustela, specialistul in ingrijirea pielii pentru bebelusi si viitoare mame.

De peste 55 de ani, Mustela®, un brand al Laboratoarelor Expanscience, creaza produse dermato-cosmetice care se adreseaza necesitatilor specifice pielii delicate a nou-nascutilor, bebelusilor, copiilor si a viitoarelor mame.
Unul dintre cele mai cunoscute si mai bine vandute produse ale gamei Mustela® este Dermo-Cleansing. Acesta este un gel curatator fara sapun si cu pH echilibrat, care curata cu blandete parul si corpul nou-nascutilor si bebelusilor. Este ideal din prima zi dupa nastere.
Compenseaza efectul de uscare a pielii cauzat de apa dura, respecta filmul cutanat si scalpul si nu irita ochii.
Se pun cateva picaturi in palma si se face o spuma cu care se spala corpul si scalpul bebelusului. Se clateste din abundenta.
Pentru a-i demonstra eficacitatea, a fost realizat un studiu intr-o maternitate, sub supraveghere medicala, timp de o saptamana. Gradul de satisfactie a fost urmatorul :
- Toleranta ridicata: 97%
- Curata cu blandete: 97%
- Parfum placut: 95%
- Lasa o senzatie placuta pe piele: 90%.
Produsul se gaseste in farmacii: http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=dermo-cleansing&ItemId=2162818
http://www.centrofarm.ro/st1/pg1/dermo-cleansing/cautare-produse.html
http://www.farmaciiledona.ro/cautare?keywords=dermo-cleansing
http://helpnet.ro/?pid=10&cod=HNIMCOSMUS04

Un comentariu:

  1. Chiar cautam niste produse de calitate pentru bebelusi, avand in vedere ca a venit un zuzel micut in familia zuzelor:)

    RăspundețiȘtergere