joi, 28 ianuarie 2010

Vergeturile – un adevarat cosmar pentru femei!



Vergeturile apar mai mai ales in perioada sarcinii, in timpul pubertatii, din cauza unor modificari hormonale (folosirea de contraceptive, tratamente cu corticosteroizi), a unor variatii bruste sau repetate de greutate, stres, cauze ereditare sau pe fond nervos. Ele sunt niste cicatrici de lungime, latime si adancime variabile, de culoare variind de la mov rosiatic pana la alb perlat. Apar in principal pe sani, solduri, fese, coapse, abdomen. Ca orice cicatrice, ele nu se vindeca de la sine. Elastina “rupta” din cauza schimbarilor hormonale nu se vindeca de la sine. Cu toate acestea exista metode prin care poate fi imbunatatit aspectul lor.
Pentru a fi feminina in timpul celor 9 luni de sarcina si dupa, incredintati-va corpul fara ezitare produselor Lierac. Ele combina ultra-performanta stiintifica cu puterea naturala a plantelor.
Eficacitatea precum si inocuitatea totala a Phytolastil a fost confirmata prin teste realizate in spital. Phytolastil este un produs recomandat de catre ginecologi.
Viitoarele mame il pot utiliza in deplina siguranta.
Din a treia luna de sarcina, aplicati cu regularitate Phytolastil Gel pe sani, abdomen si partea superioara a coapselor. Pe baza de cretisoara, iedera si coada calului, aceasta formula stimuleaza productia de fibre care asigura sustinerea pielii: epiderma rezista mai bine tensiunilor la care este supusa.
Pe vergeturile existente, utilizati Phytolastil fiole. Extrem de concentrata in principii active, aceasta formula favorizeaza regresia lor prin atenuarea culorii, profunzimii, lungimii si latimii lor.
Eficacitate dovedita
• Phytolastil gel: 84%* rezultate pozitive in prevenirea vergeturilor
• Phytolastil fiole: 80%** rezultate pozitive in tratarea vergeturilor instalate (atenuarea culorii, reducerea profunzimii, latimii si lungimii).
*Studiu realizat pe 48 femei gravide dupa aplicarea de Phytolastil gel din a treia luna de sarcina pana la 1 luna dupa nastere.
**Studiu realizat pe 45 de femei, 2 aplicari pe zi timp de 40 de zile – fotografii si luare de amprenta.


Ai grija daca ai pielea sensibila!
Daca ai pielea sensibila foloseste doar produse adaptate tipului tau de piele si orienteaza-te mai ales spre produsele cumparate din farmacie (dermo-cosmetice). Acestea sunt mult mai sigure si mai bine tolerate de catre piele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu