sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Filorga MESO-WHITE®


Filorga MESO-WHITE® este o crema depigmentanta ce reduce petele brune, uniformizeaza nuanta si imbunatateste stralucirea tenului.
Face parte din linia de “interventie” Filorga, linie ce a fost special conceputa pentru a calma iritatiile cauzate de interventiile medicale chirurgicale si estetice.
Contine 97 de ingrediente, dintre care 66% sunt ingrediente active.
MESO-WHITE® este o crema iluminatoare cu tripla actiune complementara:
O actiune de albire: un trio unic de ingrediente active incetineste formarea in profunzime a acumularilor de pigment.
Actiune uniformizanta imediata: ingredientele active calmante, anti-roseata si un pigment soft focus uniformizeaza nuanta tenului si lasa pielea stralucitoare.
Actiune de redare a “luminozitatii”: NCTF, ingredientul cheie al Cosmesoterapiei, stimuleaza fibroblastele si ajuta producerea de celule noi.
Aceasta crema se aplica dimineata si seara, singura sau inaintea cremei de zi sau de noapte. Aplicati local pe pete sau pe intreaga fata. Se poate folosi ca produs de ingrijire zilnic sau dupa peelinguri sau tratamente depigmentante cu laser. De asemenea, este ideala ca tratament de urgenta pentru arsurile solare.
Pentru un tratament anti-pete intensiv si accelerat, utilizati MESO-WHITE® timp de minim 12 saptamani in combinatie cu crema SLEEP&PEEL®. Pentru toate tipurile de piele.
Produs disponibil in farmaciile selectionate.

3 comentarii:

  1. Mihaela,iti doresc un an nou incarcat de cadouri si fericire!!!Ce mult ma bucur ca ai revenit...te pup!
    P.S.Am inceput stagiul la Sinescu si e destul de incarcata atmosfera...la examenul practic iti mai amintesti cum era?Asistent o am pe doctoritza Calin care e ft. de treaba...

    RăspundețiȘtergere
  2. P.S.2 Ce crema recomanzi pt urmele unor cosuri mai vechi??Ar fi buna si cea de mai sus?

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Vyio - peel-ul de la Filorga il recomand

    RăspundețiȘtergere