joi, 28 ianuarie 2010

Plantele pot face minuni pentru parul nostru!

In societatea noastra, parul este vazut ca un simbol al frumusetii si atractiei, in mod special pentru femei. De aceea, pierderea parului poate fi o experienta extrem de neplacuta, fiind sinonim cu pierderea feminitatii.
In conditiile vietii cotidiene, plina de stres, surmenaj si poluare, tot mai multe femei ajung sa fie afectate de caderea excesiva a parului, care este denumita stiintific alopecie. Aceasta conditie patologica este un motiv de ingrijorare, deoarece frecvent reprezinta manifestarea unor dezechilibre interne ale organismului care trebuie tratate cu toata seriozitatea!
Caderea parului la femei a devenit in ultima perioada o problema tot mai acuta. Din fericire caderea parului la femei este periodica si mai putin severa decat la barbati, atat din punct de vedere al numarului de fire pierdute cat si din punct de vedere al aspectului cosmetic al parului restant. Sistematizand, cauzele caderii parului la femei pot fi: dezechilibre hormonale (sarcina, menopauza), deficite alimentare (in cursul curelor de slabire), agresiunile vietii moderne (stresul, oboseala, poluarea, fumatul), folosirea unor metode agresive de styling (uscarea cu feonul cu aer fierbinte, coafarea permanenta), utilizarea incorecta a tratamentelor regeneratoare sau cauze naturale (inaintarea in varsta, perioadele de primavara si de toamna).
De-a lungul vremii, numeroase generatii de femei s-au confruntat si ele cu aceasta problema neplacuta si au cautat remedii in acest sens. De la ele avem si urmatoarea reteta naturista destinata tonifierii si regenerarii parului: un galbenus de ou se mixeaza cu o lingura de rom concentrat si se aplica acest amestec pe parul umed, dupa samponare. Se lasa masca de par sa actioneze circa 10 minute, dupa care se clateste abundent. Efectul de intarire a radacinilor firelor de par se datoreaza importantului aport nutritiv pe care-l aduc proteinele si vitaminele din galbenusul de ou, a caror patrundere la nivelul pielii capului este favorizata de activarea circulatiei superficiale de catre romul concentrat.

Desi eficiente, metodele traditionale de ingrijire a parului au fost devansate de rezultatele cercetarilor moderne care pun acum la dispozitia doamnelor o formula complexa numita Phytocyane. Acest tratament special creat impotriva alopeciei la femei incetineste caderea parului si stimuleaza cresterea lui, revitalizeaza pielea capului, lupta impotriva albirii firelor si da volum si stralucire parului. Aceste efecte benefice sunt datorate ingredientelor active vegetale pe care le contine Phytocyane. Principalul ingredient, care da si numele tratamentului, este reprezentat de procyanidele extrase din samburele de strugure, care au proprietatea de a proteja vasele de sange, tesuturile moi si membranele celulare. Interesant este ca procyanidele se intalnesc in vinul rosu si de aceea se recomanda consumarea acestei bauturi, in cantitate mica, pe post de protector al vaselor de sange !
Al doilea ingredient activ din Phytocyane este extractul din frunzele arborelui vietii (Ginkgo Biloba), cu rol de protectie a vaselor de sange si de stimulare a hranirii celulelor. Ginkgo Biloba este probabil unul dintre cei mai vechi copaci din lume si a fost parte din farmacopeea chinezeasca inca de acum 5000 de ani !
Celor doua componente principale din Phytocyane li se adauga extractul de calin salbatic, un hidrolizat din proteine de soia, derivati de substante sulfuroase, panthenolul si vitamina B6 si un precursor de pigment al parului. Toate acestea au rolul de a stimula productia de keratina si de pigment la nivelul radacinii firului de par, fortificand tija si prevenind albirea.
Datorita tuturor acestor proprietati, se recomanda utilizarea Phytocyane pentru stoparea caderii parului in timpul menopauzei, dupa nasteri, dupa imbolnaviri, dupa socuri psihice, tratamente, diete, stres. In timpul tratamentului cu Phytocyane se recomanda sa se administreze si un supliment de vitamine si minerale pe cale orala. Studiile clinice efectuate au concluzionat o eficienta a tratamentului de peste 85%, atat asupra stoparii caderii parului si regenerarii sale cat si asupra aspectului cosmetic al podoabei capilare.

Inaintea acestui tratament, puteti folosi samponul Phytocyane, care pregateste scalpul in mod ideal pentru actiunea tratamentului. Ingredientele naturale ale acestui sampon revitalizeaza parul prin accelerarea fluxului sangvin la nivelul bulbului pilos, favorizand cresterea parului.
Procyanidele din struguri capteaza radicalii liberi si au efect protector asupra bulbului pilos; Ginkgo Biloba activeaza metabolismul celular si fortifica parul. Un decoct de coaja de quinquina, aleasa datorita efectelor sale stimulatoare, in combinatie cu o baza de curatare delicata extrasa din ulei de nuca de cocos, fac din samponul Phytocyane un produs eficient, delicat si placut de utilizat.

Dupa cum am spus si mai inainte, extrem de eficient ar fi sa asociem tratamentul impotriva caderii parului cu supliment de vitamine si minerale pe cale orala. Cel mai potrivit din acest punct de vedere ar fi Phytophanere, tot din gama Phyto. Phytophanere aduce un aport de elemente necesare frumusetii si unei bune calitati a parului si unghilor: vitamine, acizi grasi esentiali si γ-orizanol. Aceste principii active sunt extrase numai din surse naturale.
Phytophanere contine β caroten (provitamina A), extras din ulei de morcovi, care alaturi de cereale este o sursa naturala de β caroteni. Vitamina A este un factor de hranire esential pentru piele, par si unghii ; α tocoferol (vitamina E), extras din ulei din germeni de grau (o sursa naturala de α tocoferol). Vitamina E este un antioxidant natural ce protejeaza acizii grasi esentiali din organism si previne oxidarea vitaminei A; si γ-orizanol, extras din ulei de tarate de orez: protejeaza atat acizii grasi esentiali cat si vitaminele impotriva peroxidarii. Fiind un antioxidant delicat, capteaza si distruge radicalii liberi din organism.
Alaturi de aceste vitamine, Phytophanere mai contine acizi grasi esentiali, care sunt astfel denumiti deoarece nu pot fi produsi de catre organismul uman si de aceea trebuie furnizati printr-o dieta echilibrata. Acizii grasi esentiali din Phytophanere provin din doua surse: Ulei de Borrago officinale (pop.: limba mielului): extractul din seminte si plante este sursa de acizi grasi esentiali linolenic si γ-linolenic, si Ulei de peste: este extras din pestii de apa rece, care datorita metabolismului lor particular sunt bogati in acizi grasi esentiali cum ar fi acidul Eicosapentenoic (EPA) si acidul Docosahexenoic (DHA).
Drojdia de bere este o sursa majora de vitamine din grupul B. Vitaminele B si in special B8 (biotina), B5 (acidul pantothenic) si B6 (piridoxina) sunt esentiale pentru reglarea productiei de sebum, care este necesar pentru frumusetea si-n acelasi timp pentru supletea parului si unghiilor. Vitamina B2 (riboflavina) este bine cunoscuta datorita rolului indispensabil pe care-l detine in producerea de energie din organism. In afara de vitaminele B, drojdia de bere mai contine si alte componente specifice, cum ar fi amino-acizii sulfurati (Cisteina), necesare pentru refacerea echilibrului natural si pentru frumusetea parului.
Datorita ingredientelor sale naturale, Phytophanere este extrem de bine primit de organism, fara a da reactii adverse: nu s-a constatat nici o reactie toxica sau alergica in urma administrarii dozelor uzuale. Rezultatele sunt excelente, mai ales daca este asociat un un tratament impotriva caderii parului (ex. Phytocyane sau Phytoaxil).
Phyto este gama in care calitatile curative ale plantelor, recunoscute si folosite de mii de ani, se impletesc in mod armonios cu tehnologia cea mai avansata, iar produsul final nu poate fi decat unul cu adevarat exceptional. Folositi cu incredere produsele din gama Phyto si veti fi uimita de rezultatele sale: parul vostru va fi admirat de toata lumea!
Produsele sunt disponibile in farmaciile partenere.
http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=phytocyane&ItemId=1067634
http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=phytocyane&ItemId=1067641
http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=phytophanere&ItemId=2163406
http://www.centrofarm.ro/ccA004793/detalii_produs/Phyto---Phytocyane-Tratament-Impotriva-Alopeciei-La-Femei-X-12-Fiole.html
http://www.centrofarm.ro/ccA0X012627/detalii_produs/Phyto---Phytophanere-Par-Si-Unghii-Supliment-De-Dieta-X-120-Capsule.html
http://helpnet.ro/?pid=10&cod=HNIMPAPHY05
http://helpnet.ro/?pid=10&cod=HNIMPAPHY03
http://helpnet.ro/?pid=10&cod=HNIMOTCPHY01
http://www.farmaciiledona.ro/produse/phytocyane-fiole-I13807
http://www.farmaciiledona.ro/produse/phytocyane-sampon-I13808
http://www.farmaciiledona.ro/produse/phytophanere-x-120cps-I13821

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu